Sirh Posted May 15, 2014 Posted May 15, 2014 Au aparut aceste case-uri din spuma care se lauda ca fiind foarte rezistente la socuri, ce parere aveti, imi recomandati sa incerc, sau tot mai bun e un case din plastic turnat ABS?.. Apoi, conteaza marca? Dimavery au preturile cele mai accesibile, dar Gator sunt cunoscute ca fiind de calitate.. Are cineva cunostinta despre aceste detalii, cine a mai auzit/incercat?.. Mersi!
Capitanul_Nam Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Nu cred ca stie mai nimeni din ce sunt facute case-urile pe care le au. Majoritatea cumparam case-ul facut special pentru chitara/bassul din dotare, de catre aceeasi firma care a facut intrumentul. Depinzand si de uzura pe care o va vedea si de valoarea chitarii, poti alege intre un soft bag facut din textila pentru muzicianul de apartament, un hard case pentru cineva cu trupa si concerte sau un flight case pentru calatorii internationale, fara sa te uiti la materialele din care sunt facute. 1
Crypto Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 Am un lightweight case din spumă, original Dean pentru chitări ML/Razorback. Este decent, își face treaba, foarte ușor, singurul incovenient este mărimea, dar nu prea are de ales fiind și chitara mare. 1
Recommended Posts