kreator666 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 As vrea si eu niste sfaturi in privinta cumpararii unei chitari....pt ca nu stiu de unde sa incep sa caut ....deci vreau o chitara noua sau la mana a 2-a pt thrash metal si heavy...pana in 7 milioane ....am auzit ca bc richurile la pretu asta sunt foarte bune...astept raspuns
Guest Sylviu Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 e un thread http://forums.rgc.ro/index.php?showtopic=2811 baga un oki acolo si vezi.. esti a 42975937937493439 persoana care intreaba ce kitara sa isi ia..
Alex_Strat69 Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 (edited) As vrea si eu niste sfaturi in privinta cumpararii unei chitari....pt ca nu stiu de unde sa incep sa caut ....deci vreau o chitara noua sau la mana a 2-a pt thrash metal si heavy...pana in 7 milioane ....am auzit ca bc richurile la pretu asta sunt foarte bune...astept raspuns Hm...pentru trash si heavy ..... iti trebuie o chitara albastra(asta e pt heavy) cu dungi si colturi (asta ca sa mearga la thrash) Edited December 8, 2006 by Alex_Strat69
marcel Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 (edited) daa..bine zis.. una in coltzuri...galbena cu dungi negre io vreau belciug sa-mi bag in nas..ce-mi recomandatzi? Edited December 8, 2006 by purcel
Guest h00k Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 un pierce. MARE. ontopic: pune ochii pe ceva cu humbuckere coioase si incearco si vezi daca itsi place. "sunet de thrash" e un concept abstract.
Recommended Posts