www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

kreator666

Active Members
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    Bucuresti

kreator666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

  1. Dar line6 spider III l-a incercat cineva?
  2. Da, dar e mai simplu sa ma duc pana la mcmusic sa iau rage-u si nici nu cred ca e o diferenta de la cer la pamant...ca oricum am intre amp si chitara distors si alte alea....si oricum numa pt acasa il iau .
  3. Cu toate ca is offtopic...a incercat cineva DR black beauties?
  4. Pai in general cant metale. Folosesc distorsie din pedala si in general nu ma intereseaza efectele din amp. Poate doar od-u.
  5. Pai pretul cred...la 4 mil nush daca o sa gasesc ceva mai bun. Daca stiti ceva mai bun astept sugestii
  6. Salut lume. Am de gand sa imi iau un peavey rage 258. As vrea sa aflu cateva pareri de la cativa care au cumparat acest amp(daca sunt), cum suna..etc. Multumesc anticipat
  7. Asa..deci foloseste cineva aceasta pedala? Ca sunt curios daca chiar isi merita banii...Din cate am inteles boosteaza volumul...dar practic asta nu ar mari si zgomotul? Astept pareri
  8. Am si io nevoie de o parere...Am un adaptor de la boss si as vrea sa il fac sa alimenteze 3 pedali in acelasi timp nu numa una...(cele 3 pedali sunt toate boss)...pe adaptor scrie ca are 200 de ma iar pedalile in total daca le adun dau 45 de ma...mi-ar fi mult mai usor asa decat sa dau inca 150 roni pe inca 2 trafuri de la boss..dar intrebarea este: E bine sau nu? astept opinii
  9. kreator666

    Fumatul afecteaza?

    Fumatul afecteaza vocea mai mult sau mai putin...aici depinde de persoana. De ex Lemmy nu ar mai fi avut vocea aia daca nu fuma cat a fumat si cat fumeaza incontinuare...un ex asemanator ar fi Abbath de la Immortal..care are vocea identica cu a lu lemmy(la cantat)...pp ca majoritatea stiti cand a cantat abbath cu sodom cover dupa ace of spades....si ala fumeaza in draci. Ideea e ca in general fumatul IN CANTITATI MARI!! itzi ingroasa vocea...dar cum s-a mai zis itzi paradeste plamanii...la voce clean nu prea te afecteaza fumatul...la growling(intr-o oarecare masura)..iar la screeching te ajuta sau nu te ajuta...maj vocalilor de black metal fumeaza, ca cica obtii alt ton. (cel putin pe mine ma ajuta)
  10. ideea e ca mi-am dat seama ca nu merita sa-mi fac o clona de reverb...in fine...offtopic acu: @gigimarga am inteles...dar mam gandit la alta chestie..am vazut la rares ca are de vanzare clone theory(360 ron)...si sincer parca ar merita mai mult...din punct de vedere al versatilitatii...crezi ca e o alegere mai buna? clone theory in loc de small clone?
  11. @gigimarga...am inteles ca ai small clone...stiu ca e total offtopic dar vreau si io sa mi-l iau..si vroiam sa te intreb ce parere ai despre el..ca n-am apucat sa-l testez calumea la mcmusic @faust (Crezi ca atunci cand canti cu trupa, printre restul instrumentelor aude cineva ca reverbul tau e digital?) cum isi da seama cineva de chestia asta?
  12. In fine...oricum nu ma bagam io sa o construiesc..o construia un prieten electronist...pe mine ma pus sa-i caut un spring reverb...dar pana la urma si-a dat seama ca nu merita...dar daca tot am inceput threadu asta ziceti-mi si mie care e diferenta dintre reverb analogic si cel digital...stiu ca la celelalte modulatoare de sunet se simte diferenta mult de tot din cate am auzit...e valabil si pt reverb?
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.