Rothmans Posted May 8, 2014 Posted May 8, 2014 Salut! Tobosar si chitarist cautam trupa sau muzicieni cu care sa putem colabora pentru un proiect serios. Preferam o trupa tanara, cu perspectiva, dar asta e mai putin important. Suntem deschisi la mai multe genuri muzicale, undeva in zona rock-ului, poate fi si pop rock / comercial etc. (EXCLUS : Metal Extrem, Rock crestin, latino) Nu suntem incepatori, stim cu ce se mananca muzica si ne stapanim bine instrumentele, asa ca nu vrem sa lucram cu muzicieni incepatori. contact 0729264465/PM - Radu 0751579899 - Vali 1
izzy123 Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Salut ! Sunt chitarist lead,anuntul vostru suna foarte bine. eu sunt pe un heavy metal dar si blues cat si pe hard rock totul depinde de oamenii din jurul meu am sala de repetitii si studio de inregistrari.Daca sunteti interesati FB meu este Paunescu Marius
Stefan OPREA Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Salut, caut sa imi formez un band de live pe compozitii proprii stilul fusion-pop. Sunt muzician profesionist, absolvent UNMB sectia jazz muzica usoara. Despre mine : https://www.facebook.com/stefanoprea.official/info
marianprecupsilence Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 salut as vrea sa formez o trupa de power metal progressive metal alternative metal te-ar interesa?mess magnoride sau 0722652848
Recommended Posts