teckus Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 Pret: 2999EURO Localitate: Aiud Contact: Personal Messenger Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Link producator M-1 TIGER Vand ESP George Lynch M-1 Yellow Tiger Construction - Bolt-On-Neck Scale - 25.5" Body - Maple Neck - Maple Fingerboard - Maple Fingerboard Radius - 350mm Finish - Yellow w/ Tiger Graphic Nut Width - 43mm Lockinig Nut (45mm Neck Width) Nut Type - Locking Neck Contour - GL Original U Frets/Type - 22 XJ Hardware Color - Black Strap Button - Standard Tuners - Gotoh Bridge - Floyd Rose Original Bridge PU - Seymour Duncan Screamin' Demon™ TB-12 Electronics - Passive Electronics Layout - Vol Chitara arata si functioneaza foarte bine, as putea zice ca "ca noua". Are montate strap-locks Dunlop(dau si pinii orig), instalatia ii facuta cu cablu Evidence Auidio Monorail, pt. cumparatorii care vor sa fie orig. pot reface instalatia cu cablul cu care a venit din fabrica. Ii "reglata pt. corzi de 10-46. Suna "demential" Nu trimit prin curier/posta/etc, cine da atatia bani pe o chitara vrea s-o vada/incerce, asa ca vanzarea se face NUMAI face-to-face. Se poate vedea/incerca/cumpara in Aiud. Va rog sa nu poluati topicul cu postari infantile (de ce o vinzi?, de cand imi doresc eu asa ceva, bafta la vanzare, etc - se cunosc amatorii ). Orice informatii suplimentare le cereti pe PM iar daca sunt relevante le voi posta si aici. Pretul in Europa: music-town.de, Pretul meu: 2999 Euro 7
teckus Posted 2 hours ago Author Posted 2 hours ago Aceasta chitara nu se mai fabrica de ceva ani buni, ultima data cand s-a facut si mai era in magazine se vindea la pretul de 3500euro(sau 3500$ in state), exact la fel ca si chitara ESP Skulls & Snakes George Lynch(hai sa-i zicem chitara "sora"), care la acea vreme se vindea cu acelasi pret, adica 3500euro(sau 3500$ in state). Eu la vremea aia ceream 2000Euro pe aceasta chitara. ESP Skulls & Snakes George Lynch se vinde acum cu 7220Euro, 7930$, etc. Deci avand in vedere cu cat se vande acum chitara "sora"(ESP Skulls & Snakes George Lynch), adica aprox intre 7000 si 8000 euro, chitara mea, care NU SE MAI FABRICA si care cand se mai fabrica costa exact la fel cu chitara "sora"(ESP Skulls & Snakes George Lynch) in acelasi perioada. Mi se pare ca pretul de 4000euro, cerut pe chitara mea este mai mult decat "decent" adica este aproape de 50% de pretul cu care se vinde chitara "sora", adica ESP Skulls & Snakes. Cautand am gasit si cu cat se vinde Esp George Lynch M-1 Yellow Tiger, ii drept ca "la comanda" ca in serie nu se mai fabrica. In momentul asta pe Reverb nu exista niciuna la vanzare. Am mai lasat link-uri cu preturi din magazine la chitara asta, dar nu mai sunt valabile si foarte probabil in timp nici alte link-uri n-au sa mai fie valabile, asa ca pun niste capturi de ecran cu preturile de pe cateva site-uri, azi. Mai cautati daca vreti si altele. ...daca stau si ma gandesc putin, cum nu se vinde cu 4000Euro, hai sa "nu se vanda" cu 5000Euro Pret actualizat: 5000 Euro.
Recommended Posts