teckus Posted May 7, 2014 Share Posted May 7, 2014 Pret: 2999EURO Localitate: Aiud Contact: Personal Messenger Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi Link producator M-1 TIGER Vand ESP George Lynch M-1 Yellow Tiger Construction - Bolt-On-Neck Scale - 25.5" Body - Maple Neck - Maple Fingerboard - Maple Fingerboard Radius - 350mm Finish - Yellow w/ Tiger Graphic Nut Width - 43mm Lockinig Nut (45mm Neck Width) Nut Type - Locking Neck Contour - GL Original U Frets/Type - 22 XJ Hardware Color - Black Strap Button - Standard Tuners - Gotoh Bridge - Floyd Rose Original Bridge PU - Seymour Duncan Screamin' Demon™ TB-12 Electronics - Passive Electronics Layout - Vol Chitara arata si functioneaza foarte bine, as putea zice ca "ca noua". Are montate strap-locks Dunlop(dau si pinii orig), instalatia ii facuta cu cablu Evidence Auidio Monorail, pt. cumparatorii care vor sa fie orig. pot reface instalatia cu cablul cu care a venit din fabrica. Ii "reglata pt. corzi de 10-46. Suna "demential" Nu trimit prin curier/posta/etc, cine da atatia bani pe o chitara vrea s-o vada/incerce, asa ca vanzarea se face NUMAI face-to-face. Se poate vedea/incerca/cumpara in Aiud. Va rog sa nu poluati topicul cu postari infantile (de ce o vinzi?, de cand imi doresc eu asa ceva, bafta la vanzare, etc - se cunosc amatorii ). Orice informatii suplimentare le cereti pe PM iar daca sunt relevante le voi posta si aici. Pretul in Europa: music-town.de, Pretul meu: 2999 Euro 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted June 6, 2014 Author Share Posted June 6, 2014 +poze 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teckus Posted June 22, 2022 Author Share Posted June 22, 2022 Pret actualizat: 3500Euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts