Les Paul 1960 Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 (edited) Schimb rocktron chameleon 2000 USA plus transformatorul de rigoare (110-220) cu o chitara tip strat/tele/lp/sg sau chiar in gen es335.(Vintage/Squier/Epiphone), de preferinta single coil deoarece duc lipsa de asa ceva. Ibanez am, asa ca nu mai am nevoie de altul, doar daca sunt foarte atras de un superstrat si are doar 22 de taste, mai discutam. Se schimba in Bucuresti.Jucaria este un efect de rack cu 4 ''canale'' si efectele de baza: reverb, delay, tremolo, chorus, pitch shift plus phaser, noise reduction si flanger daca imi aduc bine aminte. Pret pentru schimb: 1300-1400 ron. Pret de vanzare: 700 ron. O zi faina. Edited April 20, 2014 by Les Paul 1960 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted April 27, 2014 Author Share Posted April 27, 2014 Se da la schimb si pentru un OKKO diablo overdrive plus, sau procesorul acela tip pedala de la line6. (M sau cum se numeste) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted April 28, 2014 Author Share Posted April 28, 2014 Am uitat sa specific, are o dinamica foarte buna pentru un procesor, bate la fund gt-8 (l-am avut), doar vox tonelab LE s-a comportat un pic mai bine pe partea de clean, ca si dinamica. Gain cat cupride, iar canalul ce copiaza JCM-ul, este foarte fain, cel de mesa are gain cat casa, plus posibilitate de scoop, fara sa folosesti eq-ul din dotare. Unul dintre cele 4 canale are si posibilitate de bright switch, parca cel ce simuleaza bassmanul, sau ce vrea sa fie ala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted April 28, 2014 Author Share Posted April 28, 2014 Se schimba si cu un Green Rhino/TS 808 Ibanez sau Maxon, plus ceva pe langa (placa audio usb su alta pedala). Sau se schimba cu pedala de delay si reverb de la TC Electronics (hall of fame si cealalta albastra-delay), si nu mai vreau nici o diferenta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted August 8, 2014 Author Share Posted August 8, 2014 (edited) Cea mai oferta: 600 ron ultimul pret sau ramane valabil ca si schimb. Edited August 8, 2014 by Les Paul 1960 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted August 22, 2014 Author Share Posted August 22, 2014 Se schimba cu un Play Station 3 modat in stare buna de functionare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Les Paul 1960 Posted August 28, 2014 Author Share Posted August 28, 2014 A plecat. Multumesc RGC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts