Susceptor Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 mai multe detalii despre trupa asta... cine sunt.. mai sunt activi.. cand au concerte etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest p_aciulea Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 te referi cumva la trupa GOD din Iasi, care canta acu catziva ani si canta ceva gen gothic-death metal??? ca sincer de trupa Dumnezeu nu am auzit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Nicu Galie presteaza acum cu Avskild. Site-ul God : http://www.geocities.com/godisro/ Din cate inteleg eu ei acum activeaza in Portugalia , jumatate de trupa fiind bastinasa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 am pus in gluma ca god=dumnezeu da, despre trupa aia ma refeream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest King_Diamond Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 o stiam pe tipa care canta la vioara ...dar am inteles ca dupa ce le-a facut lenti gura ca nu au venit la un concert de a tinut toata noaptea si a zis ca sunt de rahat, s-au despartit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 inteleg..ma rog...nu sunt de rahat...mie imi plac unele melodii...mai ales vocea...suna foarte ciudat.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sadus Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 dar am inteles ca dupa ce le-a facut lenti gura ca nu au venit la un concert de a tinut toata noaptea si a zis ca sunt de rahat, s-au despartit din cate stiu eu costel a plecat in portugalia sa se realizeze acolo si trupa god exista in alta componenta pe undeva pe langa porto.Lenti nu are chiar asa mare putere..de a destrama o trupa cu un singur cuvant.ce pana mea, despotism? lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Steven Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Trupa se destramat cand fratii Lapusneanu au plecat la munca prin Spania parca.In HMM din iunie 2001 era un interviu cu solistul trupei care spunea ca pleaca din tara din cauza unor probleme financiare.Trupa oricum s-a reunit in Portugalia... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts