Guest Baumwolle Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Va asteptam martea viitoare, 12 decembrie, la a treia editie a spectacolului ad-hoc UNPLUGGED - Blues, Rock & More. Maretul eveniment va avea loc in clubul Big Mamou, primele acorduri incepand la ora 20.30. Intrarea este libera. Va vom prezenta nemuritoare cantece vocal-instrumentale, asa ca incalziti-va corzile vocale si cantati cu noi! PS: Multumim pe aceasta cale lui Cyfer, care a fost dragut si ne-a lasat sa ne destrabalam in voie. PPS: Vom canta melodii foarte grele!
Guest Tyrael Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ceva si pentru mine? Stii la ce ma refer! Ceva care sa-mi solicite corzile vocale? !
Dark_star Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Felicitari d-lui Cyfer...si bineteles d-lui Burb..... asteptam cu nerabdare piesele vocal-instrumentale fffffff grele...!
vektor Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 (edited) Fiti acolo sau fiti patrati! Sau ambele ... Oricum eu deja m'am obisnuit, marti seara dupa cursuri -> Big Mamou Ma intreb ce o sa fac in vacanta Edited December 11, 2006 by vektor
Guest Baumwolle Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Pfai... A fost o atmosfera extraodinara, eu unul m-am simtit foarte bine. Publicul a facut jumatate din spectacolul serii, va multumim! Tin sa le multumesc domnisoarelor Miriapod si Georgiana, lui Iulian, Vlad si, nu in ultimul rand, lui Cyfer, Cearny si Burb. Fara voi n-ar fi iesit nimic, jos palaria! Ne vedem in 2007! unplugged3_jam_cyfer_1212.rar
ilun Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 n-ati bagat si voi un colind ceva huuaaaaaaaa!!! ...in rest, panarama mare cum imi place la mamu!!!
Guest Tyrael Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Bulaaaaan!!! Super smecher unpluggedu'!!! Ma asteptam sa bagati VOI mai mult, dar a iesit misto oricum! Tre' sa mai facem unu pana se termina anu'! Respect:Burb,Bumbacu,Irina, Georgiana, Cearny, Cyfer+Americanii P.S. : Blida, te-ai uitat!!!!!
vektor Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Overall, nu a fost rau de loc ... Cyfer, as usual, saves the best for last. Mi'a placut si ala care a cantat country (si ala era american ? ) But you guys have no excuse. Cum ati putut sa macelariti in halu ala piesele ? (Living on a Prayer, Used to Love Her, Cocaine, Layla, (si Zombie) - ca restu au sunat bine) BTW, Voi astia 2 mai forumisti (Burb&Bumbac), mi se parea doar mie, sau voi nu ati fi putut conduce legal aseara ?
cyfer Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Per total, a fost un concert unplugged misto. Felicitari! Pacat de problemele tehnice, e foarte greu de obtinut un sound bun de unplugged acolo.
Guest Tyrael Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Io nici n-am carnet! Chiar daca aveai, tu il dadeai pe-o Saniutza!!!
Guest Baumwolle Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ei si tu acum, pe ceva mai gustos...
Guest Tyrael Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Ei si tu acum, pe ceva mai gustos... 2 Saniuitze! On topic: Come to think about it, au fost unele mici nesincronizari intre Bumbacu si Cearny(parca pe Livin' on a prayer)+ "nenea" blond nu prea se potrivea cu vocea(parea usor nesigur pe vocea lui; s-a vazut la "Sweet Home Alabama" si "Layla"). Mi s-a zbarlit parul pe ceafa cand a cantat Miriapod ( ). Apoi din nou cand a cantat "nenea" din Philly (again ) si nu in ultimu' rand, la jamu de sfarsit (Cyfer cu Burb& Co ). Good Job! Keep it up!!!
Burb Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 BTW, Voi astia 2 mai forumisti (Burb&Bumbac), mi se parea doar mie, sau voi nu ati fi putut conduce legal aseara ? eu l=am condus pe lambrino cu masina la mine acasa ..noroc ca eram in dreapta ...oricum nu am fost prea beat ( cred .....isi mai aduce aminte cineva ceva??? ) glumeam p.s. ba da nimeni nu a zis nimic de piesa mea ( theme from the godfather) .....macar ceva d ideee daca piesa nu a sunat stralucit...
Guest miriapod Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Mi s-a zbarlit parul pe ceafa cand a cantat Miriapod ( ). compliment sau critica.. hm. scuze just in case
cyfer Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Pe tipul din Philladelphia il chema Vince... @Miriapod: comentariile, in spate, erau bune la adresa ta (am tras cu urechea)
vektor Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Pe tipul din Philladelphia il chema Vince... @Miriapod: comentariile, in spate, erau bune la adresa ta (am tras cu urechea) :)
Recommended Posts