Pava Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 Salut, asa cum scrie si la anunt, caut trupa gata formata in Bucuresti, exclus amatorii (nu o fac pentru bani dar nici timp de pierdut nu am), am experienta, cam 20 de ani. genuri: rock, hard-rock, pop-rock, exclus:metale grele varsta: 40 de ani altele: am cunostiinte muzicale, am si scule, scriu versuri, uneori compun si piese (una dintre ele este in semnatura la DEMO). de gasit la: electriczebra@yahoo.com, sau 0724.333123, sau pe PM. rock on. 1
Pava Posted March 14, 2014 Author Posted March 14, 2014 piesa este cu titlu informativ asupra vocii mele, nu luati in seama neaparat, stilul...
Pava Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 vine vara, vine toamna si tot asa... toata lumea are?
Pava Posted March 20, 2014 Author Posted March 20, 2014 sau adun de-o trupa, unu cu basu, unu cu chitara, poate si unu cu clapa, musai unu cu toba, musai oameni cu oareshce experienta si cu dorinta de a crea, m-am cam saturat de cover-uri si iesiri in clubulete sordide..
Pava Posted April 23, 2014 Author Posted April 23, 2014 prefer o trupa de creatie, am cantat cover-uri si mi s-a cam luat, sunt o gramada de trupe care fac asta si unii o fac chiar foarte bine, evident cateva piese alese cu grija isi au locul lor in repertoriu, in rest "balarii" gen 50"s, 60"s si mai stiu eu ce, nu, merci!
Pava Posted August 21, 2014 Author Posted August 21, 2014 vin din vacanta si ma implic serios, dar serios nu asa..
Recommended Posts