Cipriann Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Inca odata apelez la voi, as dori sa-mi achizitionez un amplificator si vreau sa stiu daca merita sa-l iau pe acesca : http://guitarshop.ro...20-w_p1398.html As putea gasi ceva mai bun in pretul asta? Multumesc anticipat.
sam Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 (edited) Sintetizez aici ce ti-am spus pe privat discutand despre Cube 15X pe care il am eu (si vreau sa-l vand ) 1. Personal n-as da atatia bani pe 20XL nou, l-as cauta cel mult second. 2. Daca il iei pentru efecte nu stiu daca e cea mai buna solutie. Daca esti incepator, in locul tau as merge pe un combo second + un procesor mai ieftin sau un minim de pedale. 3. E un combo orientat mai spre metal, daca vrei sa canti blues/rock sau chestii mai moi, nu-i chiar cea mai buna alegere. 4. In rest, prin comparatie cu alte combo-uri de valori apropiate care mi-au trecut prin mana, eu am fost multumit de fratele mai mic (Cube 15X), ba chiar l-am preferat in locul altor cuburi. Edited March 4, 2014 by sam
Gelu Gribincea Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 daca esti interesat de acest combo, ti-l recomand... si daca vrei ,am eu unul identic impecabil pe care ti-l pot vinde la 400 ronM-am apucat de bass si as dori sa-mi iau unul pt asa ceva.Comboul meu a stat doar in casa ... nici nu are rost sa pun vreo poza cu el pt ca este la fel ca cel din linkul tau ... O sa fi incintat de cum suna si cite efecte faine are! Bafta si numai bine!
Recommended Posts