www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Sintetizez aici ce ti-am spus pe privat discutand despre Cube 15X pe care il am eu (si vreau sa-l vand :D)

1. Personal n-as da atatia bani pe 20XL nou, l-as cauta cel mult second.

2. Daca il iei pentru efecte nu stiu daca e cea mai buna solutie. Daca esti incepator, in locul tau as merge pe un combo second + un procesor mai ieftin sau un minim de pedale.

3. E un combo orientat mai spre metal, daca vrei sa canti blues/rock sau chestii mai moi, nu-i chiar cea mai buna alegere.

4. In rest, prin comparatie cu alte combo-uri de valori apropiate care mi-au trecut prin mana, eu am fost multumit de fratele mai mic (Cube 15X), ba chiar l-am preferat in locul altor cuburi.

Edited by sam
Posted

daca esti interesat de acest combo, ti-l recomand... si daca vrei ,am eu unul identic impecabil pe care ti-l pot vinde la 400 ronM-am apucat de bass si as dori sa-mi iau unul pt asa ceva.Comboul meu a stat doar in casa ... nici nu are rost sa pun vreo poza cu el pt ca este la fel ca cel din linkul tau ... O sa fi incintat de cum suna si cite efecte faine are! Bafta si numai bine!