Cipriann Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Inca odata apelez la voi, as dori sa-mi achizitionez un amplificator si vreau sa stiu daca merita sa-l iau pe acesca : http://guitarshop.ro...20-w_p1398.html As putea gasi ceva mai bun in pretul asta? Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sam Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 (edited) Sintetizez aici ce ti-am spus pe privat discutand despre Cube 15X pe care il am eu (si vreau sa-l vand ) 1. Personal n-as da atatia bani pe 20XL nou, l-as cauta cel mult second. 2. Daca il iei pentru efecte nu stiu daca e cea mai buna solutie. Daca esti incepator, in locul tau as merge pe un combo second + un procesor mai ieftin sau un minim de pedale. 3. E un combo orientat mai spre metal, daca vrei sa canti blues/rock sau chestii mai moi, nu-i chiar cea mai buna alegere. 4. In rest, prin comparatie cu alte combo-uri de valori apropiate care mi-au trecut prin mana, eu am fost multumit de fratele mai mic (Cube 15X), ba chiar l-am preferat in locul altor cuburi. Edited March 4, 2014 by sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gelu Gribincea Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 daca esti interesat de acest combo, ti-l recomand... si daca vrei ,am eu unul identic impecabil pe care ti-l pot vinde la 400 ronM-am apucat de bass si as dori sa-mi iau unul pt asa ceva.Comboul meu a stat doar in casa ... nici nu are rost sa pun vreo poza cu el pt ca este la fel ca cel din linkul tau ... O sa fi incintat de cum suna si cite efecte faine are! Bafta si numai bine! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts