Popular Post russdodo Posted February 27, 2014 Popular Post Posted February 27, 2014 Pret: 0 RON Localitate: Miercurea Ciuc Contact: 0744612610 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburidonez un set de doze + potentiometre+ switch de pe un bullet strat , unui tanar cu posibilitati materiale reduse. Despre starea dozelor nu pot sa spun mare lucru, le am gasit in debara, decat sa stea degeaba, mai bine sa le foloseasca cineva. Doritorii sa scrie doar in topic, fara PM, mesaje, telefoane etc. 14
eduard.alexandru Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 Aș avea nevoie de doze, dar nu știu dacă mă calific în totalitate pentru ele. Sunt tânăr cu posibilități materiale reduse, dar dețin chitara asta, asta și un V făcut în balcon. Dozele single-coil le-aș folosi pentru un strat pe care intenționez să îl construiesc din piese în viitorul foarte apropriat (pentru uz personal, nu vânzare).
Bako Norby Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 le-as dori eu. am un harley benton care suna foarte fals. si as dori sa schimb dozele. dar neavand bani pt asa ceva nu pot sa imi iau. :\ sunt din brasov. platesc eu transporul daca il trimiti prin posta.
russdodo Posted March 19, 2014 Author Posted March 19, 2014 le-as dori eu. am un harley benton care suna foarte fals. si as dori sa schimb dozele. dar neavand bani pt asa ceva nu pot sa imi iau. :\ sunt din brasov. platesc eu transporul daca il trimiti prin posta. Trimite te rog adresa de livrare. Stima: Russu Cristian
Recommended Posts