Adinel Berehorschi Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Pret: 450 lei Localitate: Timisoara Contact: 0724-088-339 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiDupa cum spune si titlul, vand o pedala de la Tech 21 Double drive 3X, am achizitionat pedala acum un an noua, inca am garantie la ea. Aspect 9/10, uzura normala, desigur. Functioneaza ca noua, nici o problema, poate fi testata-n Timisoara. Vine fara alimentator, exact asa cum am cumparat-o. Accept schimburi de preferabil cu chitare acustice si de preferabil in zona, nu prea sunt deacord cu schimburile prin tara, depinde de calificativul persoanei. Pretul meu este de 450 lei, noua este 812 lei pe Thomann. Astept propuneri, pe moment am o singura poza, pentru cei interesati voi face mai multe. Sa curga cu oferte ! P.S. Pedala pusa spre vanzare este cea din stanga, de asemeanea si Mxr-ul este spre vanzare la linkul acesta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
melodymaker Posted February 23, 2014 Share Posted February 23, 2014 Poti sa imi spui te rog unde a fost fabricata pedala ? Mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinel Berehorschi Posted February 23, 2014 Author Share Posted February 23, 2014 Are un stiker pe spate pe care scrie Made in U.S.A , deci in America Iti fac maine niste poze, ca acum ii seara si iasa mai rau cu camera de la telefonul meu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinel Berehorschi Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 Pe moment se rezerva ! Revin cu un comment daca va mai fi valabila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinel Berehorschi Posted March 9, 2014 Author Share Posted March 9, 2014 A revenit spre vanzare!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adinel Berehorschi Posted March 14, 2014 Author Share Posted March 14, 2014 350 de lei, ultima oferta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts