Guest MrJackson Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Din cate imi aduc eu aminte. Humbuckeru e pentru TOM si alte bridge-uri fixe, iar trembuckeru e pentru Floyd, Vintage trem si variatiuni pe aceeasi tema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AnthraX Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Revin pe topicul acesta din pura lene de a deschide altul... Am gasit pe forum de vanzare un set de EMG-HZ H4 la pret foarte avantajos... numa bine dar s-ar putea sa nu le apuc asa ca as intreba pe cunoscatori care dinte dozele SH-6 si SH-13 Dimebucker de la SD suna mai aproape de EMG81, mentionez caut ceva claritate si un sunet echilibrat, fara basi exagerati gen Invader. Zic astea fiindca daca nu prind setul nu am rabdare sa astept sa vina din strainatate o doza EMG, cand gasesc SD in tara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vektor Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Nici una. Daca vrei SD, cumperi SD. Daca vrei EMG, cumperi EMG. La caracterul tonului nu prea seamana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dgeekoo Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Si nici la caracterul pretului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts