Mihai Souca Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 Pret: 500 RON Localitate: Zalau/Cluj Contact: 0752822073 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Nu accept schimburiSalutari! Vand bas Aria cu 4 corzi, culoare sunburst. E varianta deluxe (are 4 potentiometre si e activ). Functioneaza foarte bine si sunt satisfacut de el, insa imi inchei ''cariera" de basist si raman la chitarele mele. Basistul din Timpuri noi am vazut ca foloseste bas de asta. Am avut inainte un bas Squier Jazz Bass facut in Indonezia si l'am preferat pe asta pentru ca suna cam la fel de bine dar la un pret mai mic. Plus ca am o afinitate pentru culoarea asta. Ii lipsesc capacele de la doua potentiometre si capacul de la doza (dar am fixat'o). Pragusul l'am schimbat cu unul nou. Pe ebay l'am vazut intre 200$ si 250$. Pe aici de la 650 la 800 de lei. Avand in vedere micile lipsuri si ca ma cam grabesc, cer 500 de lei si dau la el si o husa(nu de aia labartata). O sa ii fac si ei o poza. Numai bine! trebuia sa il sterg unpic de amprente:)) o sa ii mai fac o tura de poze
Mihai Souca Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 dada e valabil. acuma am pus un anunt cu mai multe, printre care si basul. http://forums.rgc.ro/topic/98038-curatenie-de-primavara/ cam asa arata acuma
Mihai Souca Posted May 2, 2014 Author Posted May 2, 2014 nu e mare diferenta. suna unpic mai punchy da nu se prea simte. oricum poti oricand sa o pui la loc. si sa vezi cum iti place mai mult
Ranta Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Mda..eu nu as vrea sa pun mana la partea electrica...in orice caz,il iau. te sun mai dupa masa
Recommended Posts