LinX Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Super tare. Am gasit un mp3 de-al lui pe o compilatie de pe dc (The Practicing Musician sau ceva in genul asta) si intial mi s-a parut ca "suna cam ciudat chitara aia". Merita sa aruncati un ochi pe linkurile de mai jos: http://www.woodviolins.com/ http://www.markwoodmusic.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosu Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 flying V pentru violonisti au preturi cam mari si cred ca din cauza asta nu vor avea mare succes sampleuri : http://www.markwoodmusic.com/index2.html pentru un chitarist cred ca e destul de greu sa se obisnuiasca iar pentru un violonist probabil ca e blasfemie suna interesant insa nimic mai mult. nu o sa revolutioneze nimic... oricum e bine de stiut si de avut in vedere Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinX Posted July 3, 2005 Author Share Posted July 3, 2005 E o vioara cu taste... mie chiar mi-ar face placere sa incerc una. Adica asa, sa fac pe violonistu', in contextul in care fretless clar e imposibil sa scoti ceva din ea fara ani (sau zeci de ani?) de experienta. Presupun ca baietii din filarmonica sunt revoltati.. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 mah..eu am cantat pe o vioara...daca ai cat de cat ureche te prinzi usor...intr-o ora cel mult acordaju e invers celui de la bass nu e chiar asa de greu daca ai cantat la chitara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pheno Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 hmm, ce urmeaza? contrabas cu freturi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted July 4, 2005 Share Posted July 4, 2005 nup....saxofon cu corzi si cinel Link to comment Share on other sites More sharing options...
hihi Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 acum ar fi culmea sa ii bage distors si wah la vioara, ca sa sune mai cool, si sa se apuce mai multi de vioara . Daca stii sa canti la ea, nu conteaza forma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted July 5, 2005 Share Posted July 5, 2005 dar conteaza numarul de corzi..la vioara e mai greu sa te obisnuiesti cu 6 corzi (banuiesc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LinX Posted July 7, 2005 Author Share Posted July 7, 2005 1. Ba chiar 7... modelul acela in V (Viper) are 7 corzi 2. Chiar baga distors; de wah nu stiu ca nu am ascultat decat un mp3. Si nu suna rau deloc. 3. "hmm, ce urmeaza? contrabas cu freturi?" - Bai, daca o luam asa nu mai aveam nici chitara bas (contrabasul cu freturi) si nici chitara electrica asa cum o stim. Io pe bune, daca as vea bani, mi-as lua o dracie de-aia si as incerca sa fac ceva cu ea. Iar daca ar mai fi si inventia mea, chiar as fi mandru. 4. Si dyster, da-mi voie sa cred in continuare ca nu e asa de usor sa canti la vioara - cel putin la modul decent. Am auzit niste violonisti care cantau de ceva timp si sunau aiurea. De altfel, n-am vazut nici unul care sa sune bine si sa nu se vada in mainile lui o tehnica perfecta. La chitara o mai dregi cat de cat, dar la vioara nu cred. In general violonistii ajung chitaristi, nu invers (vezi Malmsteen, Petrucci, tipul de la Nightloosers sau chiar agariciul ala de Alin Oprea...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Susceptor Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 in primul rand e dyster skog, da ilxn?! eu doar am zis ca nu e greu sa canti niste melodii simple...dar ca sa ajungi un virtuoz e extrem de greu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts