clarinet Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Salutare vreau sa va intreb cate ceva despre notele muzicale..Sunt incepator la saxofon .Si vreau sa va intreb ce semnifica DIEZ-ul # Imi arata ca acolo e o nota minora?,ex: Do minor sau Do diez#? 2: Care sunt notele minore in urmatoarele poze,Si daca puteti sa imi traduceti va rog frumos...mi-ar fi tare de folos Va multumesc
CiocanelBloodyCIocanel Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 (edited) Nu există note minore. Există game minore. Acolo ai înşirate graficele cu 'unde trebuie să pui degetele' (fingerings) în gama cromatică. De acolo îţi construieşti-aduni tu notele pentru ce gamă vrei. E mult de explicat până acolo. Îţi recomand un curs de teorie muzicală de bază. Caută o carte de teorie muzicală sau un curs de teorie online în genul celor de pe Allison. Dar cel mai bine ţi-ar prinde un profesor, chiar dacă nu e de clarinet sau saxofon, să te înveţe măcar cum e cu gamele şi notele. Edited February 18, 2014 by CiocanelBloodyCIocanel 1
Recommended Posts