www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

E Cineva Din Cj Dispus Sa Cumpere 1-3 Seturi 7 String Si Sa Imi Vand Coarda 7 (0.56) Doar?

Recommended Posts

Posted

salutare,

E cineva din CJ dispus sa cumpere 1-3 seturi 7 string si sa imi vand coarda 7 (0.56) doar?

am seturi de 9-46 si vreau sa imi fac set de 9 - 56

o varianta ar fi sa iau coarda 0.56 de la Elixir da e cam scumpa 21 lei (mcmusic).

ma gandeam poate e cineva dispus sa ma ajute, din cei care cumpara pentru chitari cu 6 corzi.

sa ia 1-3 seturi de 7 si sa imi vand mie doar coarda 7 , ramanand of coruse apoi cu setul normal de 6 :)

merci anticipat

Posted

nu te agita fara rost, cred ca nu ai priceput ce am scris sau m-am exprimat eu confuz :D

eu am o droaie de seturi 9-46 ernie ball coated si cobalt - hybrid slinkey - cum le numesc ei

adica primele 3 alea subtiri-"plain" sunt corzile ce le gasesti in setul 9-42, celelalte 3 alea "wraped" sunt din setul 10-46

insa nu se gaseste set similar de 7 corzi si atunci imi tre doar coarda 7 - Si de 0.56 , sa imi completez seturile alea ce le am de 6 deja "hibride" :)

mai clar acum de priceput?

• Like 2
Posted (edited)

nu ii bine nici asa , ai incurcat-o rau de tot :)) .. ca tocmai asta e baiu ca nu este set 9-56 ca il luam tot setu mama lui de set :))

pentru claritate ridicata , link :

http://www.guitarsho...ound_p2295.html

mie imi tre coarda groasa SI -7 , omul isi pastreaza restu setului daca foloseste 10-46 of course de obicei :)

Explicatie : Intreaba daca cineva vrea sa cumpere 9/46 in curand si daca ar fi dispus sa cumpere un 9/65 [7 string] in schimb, din care sa pastreze 9/46 si sa ii vanda lui .056-le.

Acum potoliti-va. Next off gets a suspension.

Edited by Vladympv
Posted

faza tare e ca in poza aia sus apare 10-58 , la descriere 9-58 :))

cum is de fapt ?

ideea e ca nu vreau diferenta asa mari intre Si gros si Mi gros

pe setu asta Mi e 0.42 , SI e 0.58

in varianta aia hybrid Mi-ul e 0.46 si ar fi urmat Si - 0.56

solutia ii simpla, daca vrea cineva sa ma ajute doar :)) ca nu cred ca nu sunt destui din cluj (prezenti pe forum) care sa foloseasca 10-46 si care ar putea sa dea o mana de ajutor si sa cumpere un set de 10-56 , eu sa iau doar coarda Si 0.56 cum ziceam , ei pastreaza setul normal de 6 corzi :)

9-58 nu te coafeaza?

Am pus ieri un set din asta pe chitara si sunt foarte ok.