ady sticea Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 Aveti o chitara defecta? sau vreti sa o reconditionati? Ati luat o chitara si vreti un set-up? sau alte lucruri? Va pot ajuta in aceasta privinta! Preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele si difera de la reparatie la reparatie. Set-up: 30 lei Reparatie crapaturi: 40 lei Lacuire: -lac pe baza de apa: 70 lei -serlac: 150 lei Reconditionare tastiera: Schimbat toate tastele+ nivelare+ slefuire+ tratament lemn tastiera: 70 lei Instalare pickup: 50 lei + cost pickup chitara acustica/clasica In general ma ocup doar de chitare acustice si clasice. dar si de alte instrumente. Fac si reparatii online. dar costurile de transport sunt suportate de catre client.
hades Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Prestezi servicii la niste preturi foarte interesante. Poti sa imi arati cateva lucrari de ale tale? imagini de genul inainte - dupa. *nu prea inteleg ce inseamna reparatii online.. Numai bine!
ady sticea Posted February 14, 2014 Author Posted February 14, 2014 online adica imi trimiti chitara eu o repar si o retrimit. din pacate poze cu reparatii nu am.... dar daca te ajuta am construit o chitara acustica de la A-Z fara prefabricate si acum fac o a doua la fel. Si am mai facut diverse reparatii: crapaturi, retastiere, lacuire. interesante te referi la faptul ca sunt scumpe sau ieftine? atasez cateva poze cu progresul actual al chitarei 2
hades Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 Mie unul imi par ieftine.. Frumoasa lucrare! Numai bine!
kisvince Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 (edited) un nr de telefon puteti sa-mi dati ady sticea? Edited February 20, 2014 by kisvince
weblike Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Ma intereseaza un reconditionat de chitara. Sunt din Oradea. Puteti sa-mi spuneti cum ajung la dvs? Multumesc. Ma intereseaza un reconditionat de chitara. Sunt din Oradea. Puteti sa-mi spuneti cum ajung la dvs? Multumesc.
Vince Windrider Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Vopsesc ca si hobby de aprox 12 ani.din experienta cu vopselele pe baza de apa mi se pare imposibil sa vopsesti lemn cu acest tip de vopsea.Chiar si simpla slefuire in mediu ud/umed poate avea efecte negative asupra lemnului.Bineinteles ca aceasta vopsea nu se da direct pe lemn,dar totusi daca un singur por nu este astupat cu intermediara apa poate intra in lemn si il umfla de a lungul fibrei.Ai gasit vreo alta metoda sa vopsesti lemn cu vopsea pe apa?
weblike Posted November 10, 2014 Posted November 10, 2014 Ma intereseaza un reconditionat de chitara. Sunt din Oradea. Puteti sa-mi spuneti cum ajung la dvs? Multumesc.
soposope Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 As dori daca se poate un nr. de tel. la adresa de email soposope@yahoo.ro, ptr. a putea discuta detalii. Sunt oradean si m-ar interesa reconditionarea unei chitari.
andydufresne Posted June 26, 2015 Posted June 26, 2015 Adi Sticea mi-a facut un saddle de os replica 1:1 dupa cel original. Foarte buna lucrarea, recomand. Acum am chitara designed in USA, crafted in Korea and featuring Romanian components.
Radu Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 (edited) Chitara pe care o am este destul de veche, de prin 70', iar butucul s a dezlipit. Cum pot lua legătura cu dumneavoastră? Edited July 27, 2018 by Radu
Recommended Posts