Cthulhudeath Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Am desfacut procesorul pentru ca un footswitch nu mai facea contact si nu functiona. Am rezolvat cu el, dar nu stiu ce am atins/facut pentru ca acum are un zgomot de fundal (fasait) ingrozitor. Se mai poate repara, am ce sa-i mai fac?
Capitanul_Nam Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 (edited) Probabil o conexiune la masa. La un electronist sa repare teava aia prin care scapa electronii. De stricat, ma indoiesc ca nu se mai poate repara. Edited February 11, 2014 by Capitanul_Nam
Cthulhudeath Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 Am strans mai tare suruburile ce prindeau procesorul de carcasa sa fie distanta mai mica si sa faca contact.
hades Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 (edited) slabeste suruburile si o sa vezi ca nu mai ai brum. acel click trebuie schimbat. Edited February 11, 2014 by hades
Cthulhudeath Posted February 11, 2014 Author Posted February 11, 2014 Le-am slabit, ba chiar l-am scos de tot de pe carcasa si tot asa face.
subliminal Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 (edited) slabeste suruburile si o sa vezi ca nu mai ai brum. acel click trebuie schimbat. ))) Le-am slabit, ba chiar l-am scos de tot de pe carcasa si tot asa face. nu au de-a face cu nimic suruburile...is niste suruburi,wtf? ar trebui sa verifici daca sunt corect conectate toate contactele daca a fost nevoie sa le desfaci sau ai desfacut din ele din gresala cand l-ai deschis,inchis.numai sa nu fi scapat din gresala surubelnita intr-un traseu de pe pcb si sa fi intrerupt vreun circuit. in general astea au switchurile direct pe placa [...],in timp placa se slabeste,switchurile nu mai fac contact calumea, iar daca o fortezi ,iarasi ,placa poate crapa si anumite circuite se pot intrerupe si aia numa bine nu poate fi. Edited February 12, 2014 by subliminal
Cthulhudeath Posted February 22, 2014 Author Posted February 22, 2014 (edited) Partea buna: dupa ce l-am lasat in pace si nu m-am mai atins de el, bazaitul a disparut in mod "miraculos"..partea proasta: nu mai functioneaza decat 2 din cele 4 butoane laterale, iar footswitch-urile nu mai functioneaza nici ele deloc. Edited February 22, 2014 by Cthulhudeath
Recommended Posts