Leftie Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 Salut prieteni, Printre picaturi, am facut loc si acestui mic proiect care tradeaza dorinta mea secreta de a deveni compozitor de muzica de film. Sper sa va placa Muzica si interpretarea apartin subsemnatei. 4
katurev Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 (edited) Tu canti pianul de pe fundal? Vocea ) ? Amandoua? Nu stiu ce sa zic.. nu sunt fan al genului.. dar mie imi suna a ceva foarte profesionist.. si e o muzica mai buna de film fata de multe care le-am auzit pana acum... Poate mai te inspiri putin de la Nightwish.. prin asta ma refer sa mai fie adaugata o chitara electrica.. asa putin, poate una-doua ritmuri de tobe.. si in rest exact cum e. Ma rog.. asta ar satisface doar o categorie poate mai restrasa de persoane, desi sper sa ma insel. Anyway.. bun metarial.. suna extrem de profesional. Edited February 11, 2014 by katurev
ggg Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 (edited) Suna foarte bine , muzica este destul de atent elaborata . Parerea mea este ca pana la muzica de film mai este ceva de studiat . In prima parte a piesei , vocea parca este un pic mai ezitanta. Dar in final , totul se termina cu bine . Edited February 11, 2014 by ggg
hades Posted February 11, 2014 Posted February 11, 2014 dorinta mea secreta de a deveni compozitor de muzica de film Ai multe sanse sa faci asta cu ne prezinti aici. Succes iti doresc!
Recommended Posts