www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Valentine's Day Roots Music Extravaganza Live In Bohemia Tea House


ROTTOISGOOD
 Share

Recommended Posts

Va asteptam Vineri, 14 februarie,ora 20:00 la o seara cu totul speciala alaturi de Soul Serenade pentru un concert de "roots music",acoustic folk,blues&soul!

Pentru o zi asa deosebita cum este "Ziua Indragostitilor" avem nevoie de emotii autentice iar trupa invitata va va oferi negresit aceasta experienta! Artist support: 15 lei.

 

Rezervari la 0727.333.631

 

COME ONE COME ALL FOR A SWEET LOVING SLICE OF SOULl!

 

 

-Date trupa-

 

Soul Serenade este o noua si revigoranta interpretare acustica a muzicii blues, soul si gospel care continua sa exploreze idei, emotii prin cea mai pura forma a muzicii. Au concertat intensiv de la formarea trupei in vara anului 2011 pana in prezent in toate localurile de profil din Bucuresti. Trio-ul de blues acustic ofera o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.

 

În martie 2013, trupa a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind și prima participare a României la acest festival/concurs.

A fost una din formatiile internationale invitate sa participe la seria de concerte "Blues After Work" de la Centre Culturel Abbeye de Neumunster din Luxembourg. (iulie 2013)

In noiembrie 2013 trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival "Blues Sur Seine" din Franta.Trio-ul bucurestean a fost "opening act" pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy, acesta fiind si punctul culminant al festivalului.

Pe plan local Soul Serenade a participat la: Street Delivery (Bucuresti) 2013, Muscel Cloverfest 2013 si Bulz&Blues 2013 (Food Revolution Day, acțiune globalã inițiatã de Jamie Oliver).

A fost, de asemenea, invitatã la numeroase emisiuni de profil, printre care: "Psihologul Muzical" cu Andrei Partoș, "Acadeaua" prezentatã de AG Weinberger pe postul TVR2, "Sala de repetiții" Radio3net Florian Pitiș ,RRV Live (Radio Republika Verde).

 

Componenta:

Adelina Chivu – voce, chitara

Andrei Rotariu – voce, chitara, muzicuta si tamburina

Codrut Andrei – voce, mandolina

post-8119-0-74849700-1391671922_thumb.jpg

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.