Mihai Souca Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 (edited) Salut! Dau acesti circuit de big muff exact cum l'am cumparat de pe forum cu 80 de lei. Il dau pentru ca imediat dupa ce l'am cumparat am cumparat un big muff rusesc si n'am unde sa il folosesc. In Cluj sau Zalau, se poate testa. Eu n'am apucat inca huehue, dar daca nu se poate testa la cumparare, o sa fac eu rost de un alimentator si o sa il testez aici e postul de unde l'am luat : http://forums.rgc.ro/topic/91673-kit-diy-big-muff-pi/page__p__822088__hl__kit%20big%20muff__fromsearch__1#entry822088 Edited January 14, 2014 by Mihai Souca Link to comment Share on other sites More sharing options...
blana Posted February 24, 2014 Share Posted February 24, 2014 salut, scuze de raspunsul tarziu, am fost absent o periada f lunga. Nu ma pasioneaza circuitul respectiv - e un muff cu operationale. Deja am facut circuite care suna mai bine... Carcasele sunt problematice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts