sdsallazar Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Este vreo problema majora pentru metal daca basul o singua doza(humbucker, bridge)?
Capitanul_Nam Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Daca iti place cum suna respectiva doza, nu. Numarul de doze este relevant doar cand vine vorba de versatilitate.
Dan Damian Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Raspunsul cel mai cinstit este: depinde. Depinde despre ce bas vorbesti, ce amp ai, ce vrei sa canti, daca vrei degete sau pana, ce instrumente mai sunt in formatie, etc.
Blackthorn Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Incearca un MusicMan si o sa afli singur raspunsul
stephanutz Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Nu conteaza numarul , mai ales ca este hambucker, daca tie iti place cum suna, totul este ok
BlocK Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Nu conteaza numarul , mai ales ca este hambucker [...] Care-i relevanta?!
sdsallazar Posted January 15, 2014 Author Posted January 15, 2014 Metal. In principiu metal dar asta nu inseamna ca nu ma mai pot "juca" si cu alte stiluri. Modelul este Warwick RB Streamer(varianta mai veche cu o singura doza. Nu se mai fabrica acest model). Si de cantat prefer degetele
mike_KidLazy Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 (edited) Eu am un Rb Streamer Standard 5, tot versiunea cu o singurã dozã humbucker în poziție middle, ºi pot face split din knobul de volum. Personal, chiar ºi așa, cu o singurã dozã, mi se pare destul de versatil, l-am încercat ºi pentru chestii mai "supãrate" pânã acum ºi mi-a plãcut ce am reușit sã scot din el. Pentru amplificare folosesc Amplitube Ampeg SVX, Guitar Rig ºi diverse alte pluginuri, iar de cântat, cânt cel mai mult cu pana, dar am obținut tonuri interesante ºi cu degetele. Aruncã eventual un ochi pe înregistrãrile mele, am câteva videouri în care am folosit ºi bassul, ca sã-ți faci o idee (deși mã rog, mai mult sunt piese alternative decât metal). Voi mai pune și altele cât de curând. Edited January 15, 2014 by mike_KidLazy 2
Recommended Posts