Pala88 Posted January 1, 2014 Posted January 1, 2014 Știu ca am întrebat de o grãmadã de bassuri dar sa mãrit puțin bugetul si sunt curios de toby IV dacã merge așa un an doi(fiind incepator) sau dacã știți alte bassuri la 700 RON Multumesc mult
gnexus47 Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Daca e varianta JB (cu doua doze subtiri) si are 4 butoane (2 pt volum, 2 pt ton) atunci eu zic ca merita. Ai grija doar la gat, da impresia ca e lipit aiurea - parerea mea. Ai mai putea incerca Aria STB-JB DX la MC Music e 645 parca, si e cam la acelasi nivel cu Epiphone.
Velicu Radu Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Salut. Eu detin modelul deluxe de aproximativ un an si sunt extraordinar de multumit de el. Constructia este foarte buna , finisaje mai bune ca la basi de 12-15 mil , un gat foarte comfortabil , sustain din belsug si o greutate redusa. Iti recomand sa pui un ban in plus si sa iei modelul deluxe avand in plus acel bass enchanter care face minuni si da prezenta si " coaie" basului. Singurul dezavantaj este vopseaua pe modelele deluxe fiind transamber ( lac la kilogram) se decoloreaza in locuri cu frecare mare (la mine sa intamplat pe partea de sus a corpuui unde freci incheietura daca canti cu pana)
Gungnir Posted January 2, 2014 Posted January 2, 2014 Detin modelul Deluxe de cateva saptamani si, pe langa faptul ca, asa cum a zis Radu, lacul nu este de cea mai buna calitate, bassul meu a venit cu actiunea cam joasa si a fost nevoie sa rog un prieten sa ma ajute sa o reglez, mie fiindu-mi frica sa nu stric ceva. Per total, modelul Deluxe IV este unul foarte bun si il recomand, in ciuda acestor mici "erori" de fabricare.
Pala88 Posted January 2, 2014 Author Posted January 2, 2014 Multumesc mult aria de mai sus e mai scumpã acum ,vreo 750ron cred si din acest motiv am hotãrât sa rãmân la epiphone si plus brandul este mai serios nu-mi cumpãr delouxe ca sunt incepator absolut si îmi trebuie si ceva amplificator Multumesc mult încã o data
Rothmans Posted January 3, 2014 Posted January 3, 2014 Eu iti recomand sa mai strangi din dinti si sa iei aria. Sunt bass-uri extraordinare .
George M. Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Detin modelul Deluxe de cateva saptamani si, pe langa faptul ca, asa cum a zis Radu, lacul nu este de cea mai buna calitate, bassul meu a venit cu actiunea cam joasa si a fost nevoie sa rog un prieten sa ma ajute sa o reglez, mie fiindu-mi frica sa nu stric ceva. Per total, modelul Deluxe IV este unul foarte bun si il recomand, in ciuda acestor mici "erori" de fabricare. Asta e o calitate, nu un defect, care oricum se regleaza dupa gust.
dakiboy Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 si eu folosesc un tobias deluxe IV sunt foarte multumit de el cu un fender bassman 250.suna demential
Recommended Posts