www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted

In primul rand va salut .Trebuie sa stiti ca pana acum nu am avut nici o tangenta cu muzica,nu am cantat niciodata la chitara sau orice alt instrument,dar vreau sainvat sa cant la chitara electrica, stiu ca o sa fie greu dar eu zic ca orice este posibil daca vrei si muncesti

De mult ma gandeam sa o fac si in sfarsit m-am decis sa o fac.Dar am nevoie de ajutor,cum eu nu am avut tangente cu aceasta lume,a muzici,nu tiu ce sa fac ce sa imi cumpar de ce anume echipament am nevoie.Sa fiu sincer eu sunt foarte mare fan AC/DC si as vrea ca intr-o zi sa pot canta la chitara odata cu melodiile lor,stiu ca o sa fie greu dar eu chiar sunt determinat si sunt hotarat sa pun multa munca in acest lucru.

Ce rugaminte am eu pentru voi este sa ma ajutati sa imi cumpar ceva decent ca si instrument deoarece nu cunosc delloc acest domeniu .Mentionez ca nu tin neaparat sa cumpar ceva nou,sunt dispus sa iau si ceva la mana a doua daca voi considerati ca merita,bugetul meu este maxim 800 de Lei,si doresc sa iau ceva care sa tina deoarece finaciar nu sunt chiar atat de fericit,ca sa spun asa,si doresc sa achizitionez ceva de care sa ma folosesc ceva vreme si sa fie cat de cat ok calitativ.

M-am tot uitat pe internet marci si marci de chitari electrice cu aplificatoare etc,astea sunt sf-uri pentru mine nu inteleg nimic si char nu as vrea sa dau bani aiurea sa ma pacalesc asa ca va rog frumos daca puteti sa ma indrumati catre ceva corec as aprecia foarte mult.