summon88 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Salut ma numesc Cristi am 17 ani si cant la chitara bas de 4 luni, cu teoria nu ma prea descurc Trupele care ma influenteaza sunt Megadeth, Metallica, Anthrax, Havok, etc in general thrash dar nu ma feresc si de alte genuri Aici e un cover nemixat si cu greseli https://soundcloud.com/1tudor-cristian/megadeth-kill-the-king-bass Daca este cineva interesat email-ul meu este slobidobi@gmail.com
SirPsychoSexy Posted January 9, 2014 Posted January 9, 2014 Din ce oras esti.andrei.popescu.rhcp@gmail.com
Kaydo19 Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Salut!Daca vrei poti sa ma adaugi in lista ta de messenger sa vorbim acolo. risnoveanu_flaviu_WWE idul meu Eu cant la chitara de aproape 2 ani,dar nici eu nu le am cu teoria.Daca vrei incercam.
Mister K Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 exista trupa fara nume, fara zahar, fara titlu..de ce nu si trupa fara teorie? 2
Rothmans Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 exista trupa fara nume, fara zahar, fara titlu..de ce nu si trupa fara teorie? Teritoriul muzicii fara teorie e ocupat de catre lautari . Nu cred ca e loc pentru metale ...
dragosandrei Posted January 16, 2014 Posted January 16, 2014 Omule sunt 1000 de trupe fara teorie care suna bine si original...un ex ar fi nirvana ca rock..iar lautarii daca nu ai obs se joaca pe instrumente mult mai bine decat multi rockeri..e vb de placere..si talent fara sup dar vb aiurea
Recommended Posts