Guest denys Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Pret: 300e Localitate: Lugoj Contact: 0721270479 Stare: Uzura normalaAccept schimburi: Accept schimburiset tobe acustice( pe langa ce apare in poze mai am separat o pedala dubla si cateva cinele extra)....URGENT!! Accept si variante ...pentru inf 0721270479 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adrianwolf Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 ce tobe sunt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
avedis Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 salut denys ! ca sa poti vinde ce ai e musai sa stie lumea ce vinzi ; vezi ce scrie pe tobe, cu cinelele ne-am lamurit ; totodata , spune concret ce dai la pretul de 300 euro, adica daca in pret intra tot ce se vede in poza , etc. ; succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest denys Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 o sa revin maine cu mai multe inf si da cam tot ce ii in poza cum ziceam plus inca cateva cinele extra si o pedala dubla o sa aduca mai multe descrieri maine la piese:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Claudiu Ibanez Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 Am luat eu impreuna cu trupa mea aceste tobe chiar azi . Sunt ceva tobe no-name , insa suna extrem de bine , premierul e un Sonor , Denis mi-a mai dat pe langa o pedala dubla Millenium foarte precisa , inca 2 cinele (un ride si un crash) si un fus , husa la cinele , si o gramada de stative groase de cinele . Pretul a fost foarte bun si sunt foarte multumit de achizitie . O sa ii dau un feedback pozitiv acestui baiat chiar daca eu am luat tobele de la parintii lui si pe el nu l-am vazut , am comunicat cu el prin telefon si nu m-a mintit cu nimic , este un baiat foarte organizat si corect . Multumesc ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts