www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

avedis

Newcomers
  • Posts

    0
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Location
    giurgiu

avedis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. salut denys ! ca sa poti vinde ce ai e musai sa stie lumea ce vinzi ; vezi ce scrie pe tobe, cu cinelele ne-am lamurit ; totodata , spune concret ce dai la pretul de 300 euro, adica daca in pret intra tot ce se vede in poza , etc. ; succes !
  2. da, jos palaria pt cum gandesti ! vezi ca unii mai dau si o pereche de bete cadou
  3. salut ! acum cativa ani, tot cam asa inainte de sarbatorile de iarna vindea cineva o toba ca a ta tot aici, pe rgc ; cerea 1000 euro si chiar inainte de anul nou a dat-o cu 1100 ;( lei !) - fara cinele, huse, si pedala dubla, fireste; adica numai tobele, set standard ...nu stiu daca acel cineva a inteles pana la urma de ce nu a reusit sa obtina mai mult dar explicatia e simpla : toba sh , taiwan , entry level la vremea ei, lumea s-a mai desteptat (de, accesul la informatie ...) Oricum , toba e foarte buna , merita cumparata fara doar si poate dar nu cred ca o poti da la pretul asta ; in ceea ce priveste pedala si cinelele nu am ce comenta ( ca pret ziceam ) ; bafta multa !
  4. ghio, despre shell cu mine poti vorbi, acel cineva nu se pricepe suficient, el are doar banii ( adica taica-su ) ; gandeste-te la un pret care sa corespunda la ce vrea el, adica toba mare, 2 tom-uri, cazan si , evident, sistemul de prindere a tom-urilor ; fara nimic din hardware, fara huse . Daca ii convine pretul te sun eu si vorbim; numai bine!
  5. salut ! stiu pe cineva interesat , dar vrea numai shell-ul ; daca te avantajeaza asa, fa un pret de black friday si daca il avantajeaza si pe el le trimiti prin curier ca doar nu o sa bata drumul pana la Iasi ; numai bine!
  6. 800 ron si platesc, evident, transportul .
  7. va rog sa nu mai vindeti rapalii la pret de tama imperialstar - nu ca ar fi superstarul top de gama dar e toba ; magnum, basix, stagg, cb drums si alte oratanii de genul asta pot fi vandute second la 2000 ron doar daca sunt utilate cu un set de cinele superprofi ; sfat prietenesc pt cei care detin astfel de ,,tobe'': aveti tot respectul meu pt ca aveti acest hoby , aveti toata intelegerea din partea mea cum ca atunci cand esti incepator nu se merita sa dai multi bani pe un set dar, dupa ce v-ati luat niste rapalii pe care ati dat 1000 ron cu ,,cinele'' cu tot, nu va urcati pe matura sa le vindeti second cu 2000 ron cu argumentul la care am facut referire destul de des pe acest forum, ca dati in plus o tamburina si o pereche de bete ; nu eu fac regulile aici, nici nu imi doresc asta dar, daca ar fi dupa mine, aceste anunturi cu tenta de calicie crasa ar fi sterse imediat; adica unu vrea sa vanda un set de magnum tavalit si rastavalit si pe banii obtinuti sa-si ia fuguta o toba buna, noua , din magazin ; si ca sa nu se creada ca sunt partizanul cuiva , specific faptul ca eu nu detin nici magnum, basix, etc, nici tama imperialstar ; prima mea toba a fost tama , japan , cu niste cinele cu 02 in coada ; cine are urechi de auzit...bafta tuturor !
  8. as putea fi interesat; zi-mi daca tobele sunt zgariate, rupte, crapate sau ce alte defecte au ; asta ca sa stiu pt ca nu pot veni pana la tm si daca mi le trimiti prin curier si vad ca nu sunt in regula , sa nu fiu pus in situatia de a ti le trimite chiar in clipa aia inapoi; in al doilea rand , care ar fi pretul final (stiu ca la curier ma costa 100 ); mersi, bafta ! fa , te rog , un pret daca iti iau la pachet tobele si cinelele pe care le mentionai, adica crash-ul si ride-ul (sabian b8) si capacele paiste ; mersi !
  9. Pret: 1000-1500 ron Localitate: giurgiu Contact: 0727325800 Stare: Uzura normala Accept schimburi: Nu accept schimburi astept oferte !
  10. cine te-a informat ca tobele tale nu sunt gretsch a dorit sa te dezinformeze ; aceste tobe pe care le ai la vanzare sunt intr-adevar gretsch , made in usa , cunosc modelul , a fost fabricat intre 1970-1974 , e piesa de colectie , un astfel de set se vindea acum un an pe ebay cu 2200 $ ; atentie mare si beleste ochii cand vinzi ceva !
  11. mersi pt precizari, crysy ! onoarea e de partea mea ! totusi , fiind sigur ca esti un tip ok , imi asum riscul sa am o recomandare : da cinelele moca unui copil care vrea sa invete la tobe si nu are pe ce ; fa un copil fericit decat sa speri ca da cineva un ban pe asa ceva ; oricum nu te-ar face mai fericit aia 300 lei daca ar fi sa pacalesti pe cineva care nu se pricepe ; cu speranta ca ai inteles exact ce am vrut sa spun iti urez toate cele bune ! ps . mai mare atentie la acordul subiectului cu predicatul, mersi anticipat!
  12. Pret: 1000 ron Localitate: giurgiu Contact: 0727325800 Accept schimburi: Nu accept schimburi astept oferte, sigur ca nu astept o toba de top , ma gansesc la un entry-level cu niste cinele idem .
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.