Pala88 Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Salut Am gãsit un bass aria stb pj foarte ieftin are rost sa îmi iau ? Eu sunt incepator dar nu vreau ca la anul sa o schimb.intrebarea este: mã pot baza pe ea pana la un nivel intermediar avansat?(dacã o sa ajung acolo normal) multe felicitãri forumului
Mihai Souca Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 eu am un aria stb-jb dx. mi se pare un bas chiar de calitate. am avut inainte un squier standard jazz bass facut in indonesia si , dupa parerea mea, il trage bine de maneca. eu zic ca poti sa il iei linistit. nu cred ca o sa ai vreo problema cu el. vezi ce mai zic si colegii.
Pala88 Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Sa înțeleg ca modelul vãzut de mine este cam in aceeași zona ca si al tau? Îmi cer scuze dar nu prea cunosc aria oricum din filmuletele de pe YouTube rãmas plãcut surprins vorbind de sunet materiale si finisaje la al doilea bass Multumesc mult de tot ca ai rãspuns așa de repede pentru ca mâine sau joi o sa tratez cu vanzatorul Sa înțeleg ca modelul vãzut de mine este cam in aceeași zona ca si al tau? Îmi cer scuze dar nu prea cunosc aria oricum din filmuletele de pe YouTube rãmas plãcut surprins vorbind de sunet .materiale si finisaje la al doilea bass Multumesc mult de tot ca ai rãspuns așa de repede pentru ca mâine sau joi o sa tratez cu vanzatorul
Mihai Souca Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 al tau e o combinatie de jazz bass si precision bass vadca. poate e mai versatil. al meu e jazz nici eu nu prea m'am documentat ce parere au altii de firma, dar eu zic ca isi merita banii. al meu e destul de jerpelit si imi place. daca il cumperi sper sa iti placa si tie
Electrick Black WiZaRD Posted December 18, 2013 Posted December 18, 2013 Eu am inceput cu acest bass (stb pj). L-am avut vreo 3 ani si pentru banii care i-am dat pe el am fost foarte multumit. Spre deosebire de basul lui Mihai Souca stb pj este pasiv. In rest calitatea e cam aceasi. Cel ridica pe acest bas sunt joasele foarte bine conturate, nu o sa gasesti multe basuri la sub 1500 care sa sune atat de bine ca acesta la acest capitol. Dar... corpul e facut din ceva asemanator pvc-ului si toata asta acoperita intr-un fel de strat de plastic, deci nu e lemn, lemn. Deasemenea desi e entry level nu prea e de loc newbie friendly. Stiu ca ma chinuiam cu diverse tehnici pe el si cand am trecut pe un alt bas mi-au iesit fara probleme. Cu un setup si un low action poti sa mai reduci din acest dezavantaj. Nici de electronica n-am fost multumit, nu e bine izolat sau ceva (nu ma pricep) dar in apropiere surselor de curent (gen cablurile de tramvai) avea tendinta sa faca mult zgomot. Si pe tastiera tot ce-i peste a 12-a pozitie... mai bine nu. Cu toate astea, daca esti dispus sa pui putin efort mai mult in studiu si vrei un sunet cu testicule mari, asta-i basul pt tine foarte ok pt rock, hard rock, pop chiar si blues. Daca vrei un sunet modern sau sa-ti iasa (mai) usor tehnicile, atunci da-i pas.
Pala88 Posted December 18, 2013 Author Posted December 18, 2013 Multumesc mult chear apreciez eu încã negociez cu vanzatorul k nu prea am avut timp dar o sa îl cumpãr având in vedere prețul(cred ca o sa îl lase la 500 ) )Multumesc încã o data chear ma-ți ajutat
Recommended Posts