Guest forestierul Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 am gasit aici o gramada de backing tracks. Nu stiu daca e ok sa postez link-uri la alte forumuri, desi e foarte util - sunt o gramada de backing-uri acolo. Daca e impotriva regulamentului, rog un admin sa-mi stearga postul. backing-urile sunt de f buna calitate. http://www.guitars101.com/vb/forumdisplay.php?f=76 cheers
Cosu Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 foarte misto trackurile sunt create de diversi particulari care le-au pus sub libera circulatie deci nu sunt pb de copyright
Susceptor Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 nu am ascultat dar, ca compozitor..care se mai descurca la muzica, prefer sa imi compun singur
Moisoiu Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 si eu sunt "compozitor",cica,dar astea sunt instrumentatii pentru piese cunoscute si consacrate.Wich is great for practice and show-offs!
Adi Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 Apropo de asta cu backing track-urile. Sunteti bineveniti sa faceti si voi la melodii la care nu se gasesc acolo. Sunt sigur ca vor fi folosite.
Susceptor Posted June 30, 2005 Posted June 30, 2005 imi cer scuze dar am precizat ca nu am ascultat credeam ca sunt backingtackuri pe care sa exersezi imi cer din nou scuze
Guest forestierul Posted July 1, 2005 Posted July 1, 2005 sunt chiar foarte misto, pacat ca trebuie sa browsuiesti prin 500 de pagini ca sa ajungi la ce vrei. Search-ul nu prea merge. Ma intreb daca putem la le luam si sa le punem undeva, denumite frumos, ca sa fie mai usor accesibile? Cu creditele de rigoare bineinteles, si eventual cu tab-ul corespunzator.
Recommended Posts