adiris Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 Pret: pret negociabil Localitate: ORASTIE Contact: 0740239516 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Accept schimburiKORG A-4=450 RON Neg. BOSS ME-8=500 RON Neg. aceste doua procesoare suna foarte bine LIFE,.......conuscatorii stiu despre ce este vorba,efectele sant mai de calitate comparativ cu ce se produce de catre CHINEZI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted December 9, 2013 Share Posted December 9, 2013 1) LIVE 2) cunoscatorii 3) sunt 4) chinezi 5) spatiu intre virgula si urmatorul cuvant, la fel si inainte/dupa "=" 6) 20 de secunde petrecute in plus la redactarea anuntului fac o mare diferenta la vanzare 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loris Posted February 20, 2014 Share Posted February 20, 2014 Eu as zice ca cele 20 de secunde petrecute la redactare nu fac diferenta la vanzare. Mai degraba raportul pret/ calitate al produsului. Daca ar fi fost 100 de lei bucata....nu mai avea nimeni timp de corectari gramaticale....erau vandute de mult efectele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otringal Posted February 21, 2014 Share Posted February 21, 2014 Eu as zice ca fac diferenta, iar deja timpul isi spune cuvantul. Iar referitor la "daca erau 100 de lei bucata" ... pai tocmai asta : cam cu atat atarna in balanta povara unui anunt facut in sila. Multe sute de ron pe produs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bajusz Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Salutare ma intereseaza boss me 8 ,are alimentator? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts