ammons Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 ...doar o completare. Breedlove, chiar şi cele făcute în Coreea, sunt chitare excelente şi foarte bine echilibrate. Mai puţin cunoscute în Europa, foarte populare în America (ca idee, fondatorii au plecat de la Taylor pe când aceasta nu devenise mamutul de azi). Pentru cine caută o electroacustică de ţinută şi nu are snobismele de România (de genul trebuie să fie Takamine, Fender sau, pt cei cu bani Martin/Taylor), merită încercată. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulrich Posted June 22, 2015 Author Share Posted June 22, 2015 Multzumesc pentru apreciere. Am un Taylor 815ce insa ghitara la care exersez in mod regulat este Breedlove. Se cinta extraordinar de usor pe ea.As fi un ipocrit sa spun ca nu-i diferentza de clasa intre Taylor815 ce sau Guild JF55 si Breedlove J25 dar diferentza de calitate este mult mai mica in comparatzie cu diferentza de pretz. Din cauza asta n-am mai vrut s-o dau, insa cu doua maini, potzi cinta la un moment dat in mod normal, doar pe o singura ghitara(desi cred ca se poate demonstra si altfel). In plus e si frumoasa...dar stii ce se zice: "alea frumoase n-are noroc..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulrich Posted July 6, 2015 Author Share Posted July 6, 2015 Vacantza pin' la toamna...iar la toamna, update de pretz, in functzie de vremuri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulrich Posted October 4, 2015 Author Share Posted October 4, 2015 The item is no longer available. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulrich Posted January 10, 2016 Author Share Posted January 10, 2016 Price update; 1200 euro.sau oferta apropiata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulrich Posted June 13, 2016 Author Share Posted June 13, 2016 Price update 6000 ron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulrich Posted June 22, 2016 Author Share Posted June 22, 2016 Se retrage temporar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ulrich Posted July 17, 2016 Author Share Posted July 17, 2016 Am hotarit s-o pastrez si pe asta. I-am pus corzi de plastic "extra hard tension" si rezultatul este surprinzator : sustain cit incape + senzatzia aceea de "butterneck" pe acustica, lucru cu care nu te intilnesti decit la ghitari electrice. Deocamdata inchei cu multzumire aici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts