Vladympv Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 nu arata rau la 300 dolari nu? si impachetata cum nu vin chitari la pret dublu/triplu ) pentru cei interesati iata si sursa : http://www.dhgate.com/wholesale/search.do?act=search&sus=&searchkey=thebest&catalog=#search sa vina fake-urile pe forum, in caz ca nu au sosit deja )
gbcristian Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Eu am una (gibson lp alb) si imi place foarte mult. La a mea au fost urmatoarele probleme: pot-uri slabe s-au stricat cam intr-o luna doua, switch-ul destul de prost si freturile deja s-au tocit (o am de 6 luni, am cantat destul de mult la ea). Ca punct forte are constructia corpului si a gatului destul de buna, este mai grea decat celelalte chitare ale mele. Dozele se aud surprinzator de bine, au un sunet vintage asemanator cu lp-urile vechi. Hardwar-ul e ok, al meu e auriu si nu s-a sters. Acum ii schimb partea electrica si cred ca o sa-i fac si un refret.
Deenman Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 Eu am una (gibson lp alb) si imi place foarte mult. La a mea au fost urmatoarele probleme: pot-uri slabe s-au stricat cam intr-o luna doua, switch-ul destul de prost si freturile deja s-au tocit (o am de 6 luni, am cantat destul de mult la ea). Ca punct forte are constructia corpului si a gatului destul de buna, este mai grea decat celelalte chitare ale mele. Dozele se aud surprinzator de bine, au un sunet vintage asemanator cu lp-urile vechi. Hardwar-ul e ok, al meu e auriu si nu s-a sters. Acum ii schimb partea electrica si cred ca o sa-i fac si un refret. Ia pune niste poze la urmatoarele componente, biding peste freturi/ sau biding la corp daca e custom. Uzura freturilor, pune poze cu headstockul fata spate te rog, in special unde scrie Made in U.S.A , si apoi pune te rog poze cu bridge-ul si suruburile de la ramele dozelor + comutatorul de doze, dupa ce le urci iti zicem ce ai, uzura tastelor dupa 6 luni, eu aveam un gibson lp de 10 ani cantat in concerte, repetitii si nu avea uzura mai mare de 20% a tastelor. 2
Vladympv Posted November 24, 2013 Author Posted November 24, 2013 la 300 dolari in video arata f bine, daca suna decent, probabil merita din plin Eu am una (gibson lp alb) si imi place foarte mult. La a mea au fost urmatoarele probleme: pot-uri slabe s-au stricat cam intr-o luna doua, switch-ul destul de prost si freturile deja s-au tocit (o am de 6 luni, am cantat destul de mult la ea). Ca punct forte are constructia corpului si a gatului destul de buna, este mai grea decat celelalte chitare ale mele. Dozele se aud surprinzator de bine, au un sunet vintage asemanator cu lp-urile vechi. Hardwar-ul e ok, al meu e auriu si nu s-a sters. Acum ii schimb partea electrica si cred ca o sa-i fac si un refret.
Recommended Posts