za_boy2149 Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Salut, sunt nou pe acest forum, nici nu stiu daca am postat unde trebuie, insa am o mica intrebare in legatra cu chitara mea (achiziionata in iulie 2013).. Este modelul mai "special" de G 400 care prezinta coil tapping, adica abilitatea de a transforma dozele din humbucker in single coil. Totul bine pana aici, insa, de la inceput am avut impresia ca e ceva in neinregula cu doza treble. Cand e pe modul single coil se aude normal ca volum, iar cand dau pe humbucker, abia se mai aude ceva din chitara, considerand ca amp-ul sta la acelasi volum. Inreb pe cei care au avut de a face cu chitara asta: e o problema cu ea sau pur si simplu asa suna? Ar trebui sa apelez la garantie?
alinu_tau Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 S-ar putea sa fie dus cealalta bobina de la humbucker, sau sa nu fie lipit firul de iesire (masa) si merge numai bobina din fata cand ii dai legatura la masa de la swich-ul de split.
dgeekoo Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Garantie. Ai o problema de contact la switch.
za_boy2149 Posted November 30, 2013 Author Posted November 30, 2013 Am rezolvat totul cu garantia. Nici nu stiam ca suna asa bine chitara pana acum . Mi s-a spus ca switch-urile de la chitarele astea au in general probleme...
Recommended Posts