Guest Simionov Andrei Posted November 30, 2013 Share Posted November 30, 2013 (edited) Cam greu sa agati ceva cand plimbi pe afara doua bete . Si revenind la chestia cu servus,cuvantul in sine vine din latina,este venit din latina,aparut prima data din latina.Si crede-ma,ca nu e DELOC amuzant sa vezi ca scrie unu "servus" dupa ce ai facut 6 ani de latina. Revenind la tobe,nu prea ma atrag acele tobe electrice mai deloc,prefer sa iau niste tobe acustice,sa invat si acordare si tot. Edited November 30, 2013 by Simionov Andrei Link to comment Share on other sites More sharing options...
damageplan Posted December 25, 2013 Share Posted December 25, 2013 Esti din Tulcea. Asta inseamna ca va trebui, in cazul in care-ti iei tobe acustice intr-un final, sa scoti din buzunar si banii de transport, care, crede-ma, nu sunt putini.Totusi, din cate vad eu, tu nu prea vrei sa iti iei tobe. De 1500 roni ar trebui sa fii in stare sa gasesti un set de tobe mai in regula, chiar aici, la mica publicitate. Eu m-as uita dupa niste Tama Superstar second hand- si au tot fost...si lacuite, si nelacuite, si cu hardware si fara. Si toate erau oferte ok, unele incadrandu-se in banii tai. Probabil ai renuntat la idee, nush ce zic. E clar ca ai nevoie de ajutor, iar in cazul in care ti le iei din Bucuresti, sunt dispus sa vin cu tine la vanzator sa iti evaluez setul respectiv. Nu de alta, dar mi-aduc aminte vremurile cand cautam acelasi lucru ca si tine, fix din acelasi oras, stiind doar ca vreau sa bat la tobe. Sarbatori fericite! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts