BCRichboy Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Salut, dupa cum spuneam, ma numesc Andrei,am 20 de ani, Am timp pentru repetitii, evenimente, etc. Cant la chitara de 8 ani, ritm/lead. Bineinteles, pot ramane lead sau ritm , daca mai exista sau va exista un chitarist in trupa Am activat in mai multe trupe, avand experienta necesara cantatului pe scena dar si in sala de repetitii. Detin 2 chitari, un Epiphone Les Paul Standard si un LTD M-401 ( pedala Metal Zone MT-2) , plus in curand un AMP decent..nu ma refer la cel folosit pentru repetatul de acasa. Sunt din Bucuresti, ma pot deplasa oricand oriunde prin oras. Ca gen muzical, m-am axat pe blues, hard rock , Heavy Metal, Trash Metal, Symphonic Metal, Rock n Roll, Classic Rock,Death Metal. Sunt o persoana deschisa,cu chef de munca, sociabila, comunicativa,perseverenta, care aduce intotdeauna ideei noi trupei,omul care munceste pe branci pentru muzica(crearea riffurilor si altor instrumente daca mai e nevoie), care ofera si cere seriozitate maxima in acelasi timp. Sunt o persoana care vrea sa castige bani sau de ce nu , sa ajunga pe scene mari in industria muzicii. Astept oameni capabili pentru a infiinta o trupa serioasa.! Modul de contact: facebook: https://www.facebook.com/angellofdeathh Nr. de telefon: 0735321090 (puteti suna la orice ora, bine pe timp de zi) Va multumesc pentru timpul acordat si o zi buna !
greenfeeling Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Cautam chitarist pt trupa Blackbeers - Irish-Celtic Rock & Punk (muzica traditionala orchestrata rock sau covers Dropkick Murphys, Flogging Molly etc, in reorchestratie proprie) . Mai multe detalii despre trupe gas pe www.blackbeers.com sau https://www.facebook.../blackbeerscom. Daca esti interesat lasa te rog un mesaj privat pe blackbeers@gmail.com sau pe pag de FB
marianprecupsilence Posted August 10, 2014 Posted August 10, 2014 salut as vrea sa formez o trupa de power metal progressive metal alternative metal te-ar interesa?mess magnoride sau 0722652848
Recommended Posts