Coddy Posted November 12, 2013 Posted November 12, 2013 Vand pedala Artec Twin Head Overdrive, in stare exceptionala folosita doar in casa . Suna foarte bine , mie cel putin imi place . O vand pentru ca am vandut tot ce tinea de muzica si asta mi-a ramas . Pretul meu este 90 ron . Trimit in tara dar transportul este platit de cumparator . Rog seriozitate! Ma puteti contacta pe mail claudiu.l93@gmail.com sau pe tel 0756241741, sau aici dar intru mai rar . Sent from my iPhone using Tapatalk 1
whisky Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 (edited) salut, pt pedala Artec Twin Head Overdrive arunca o privire pe niste chestii (nu neaparat muzicale) pe care le am in topicul meu de mai jos: http://forums.rgc.ro...__fromsearch__1 in eventualitatea unui schimb. mersi. * Vezi ca sub anunt am pus o gramada de poze din toate unghiurile si in detaliu. Edited November 14, 2013 by whisky
Coddy Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 Salur , imi pare rau dar pedala am trimis-o azi utilizatorului bach. Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts