www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Ofer Camin Calduros Unei Chitari Electrice

Guest Edi Pop

Recommended Posts

Guest Edi Pop

Buna seara. As vrea in primul rand sa explic titlul acestui topic. Mi-as dori sa-mi cumpar o chitara electrica, dar din pacate sunt foarte multe lucruri care stau in prezent pe lista mea de viitoare achizitii inaintea acesteiea (in primul rand, in calitate de viitor student la informatica am nevoie de un calculator, fiindca fostul m-a parasit). Acestea fiind spuse, poate ati inteles in ce directie ma indrept.

Am gasit cateva topic-uri prin intermediul google ale unor binefacatori care au ales sa isi doneze chitarile electrice. Ajungand prea tarziu la paginile cu pricina, si de asemenea nefiind inscris pe rgc, nu as fi putut sa fiu beneficiarul actului lor de caritate. Intr-adevar, sunt aici sa cer pomana, dar vreau sa o fac in cel mai demn mod cu putinta (da, sesizez ironia). In alte cuvinte, daca se intampla sa aveti chitara voastra de incepatori undeva in pod sub un munte de praf, sunteti de parere ca vanzarea ei ar necesita mai mult efort decat ati fi dispusi sa depuneti in schimbul satisfactiei materiale castigate, si v-ati dori ca cineva sa o foloseasca pentru a invata, v-as ruga cu ardoare sa considerati sa faceti acest marinimos act de bunatate.

De vreo 2 ani invat pe o chitara clasica, micuta, pe care a invatat sora mea cand avea 5 ani, dar am o preferinta pentru chitara electrica.

Va rog, nu raspundeti cu injurii la adresa mea sau a pateticei mele cereri (asta daca nu cumva am incalcat vreo regula, caz pentru care imi cer anticipat mii de scuze).

P.S.: Singura mea problema e ca nu am bani, deci daca e cu putinta, sunt dispus sa muncesc.

Va multumesc, si, din nou, imi pare rau daca am postat in nonconcordanta cu vreo regula a comunitatii.