aliniasi Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Pret: 650 euro Localitate: Iasi Contact: blackmetall99@yahoo.com Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburiVand Kit bassist !!!!! - Bass Warwick Rock Bass Streamer ST5 in stare impecabila,vechime 6ani(merge pe 7 in 3-4 luni) arata perfect,sustain impecabil, suna de rupe intr-un cuvant . Poti canta orice gen doresti (personal l-am folosit pentru rock/progressive metal). - Husa Thomman E-Bass Gigbag Premium in stare impecabila ca noua ! link:http://www.thomann.de/ro/thomann_premium_gigbag_e_bass_br.htm - Pedala Behringer BOD400 perfect functionala,fara lovituri si alte urme de uzura. - 2x Cabluri Professionale Adam Hall. - Stativ Millenium GS-2000 + K&M 16280 Guitar Holder. - Amplificator Ibanez SWX100 ,fara nici o problema. Nu a fost umblat niciodata la el,sunt primu proprietar. A prins un singur concert live ,restu a fost folosit doar pentru practica in casa. Toate se vand intr-un pachet !650euro! (pentru mai multe poze si detalii discutam pe privat) P.s: Sunt deschis la un schimb cu motocicleta Aprilia RS 125(asta e si cauza pentru care renunt la ele ....proiectu sa incheiat si am decis sa imi iau motor)
deydera Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 e destul de scump sincer sa fiu... bafta la vanzare! 1
aliniasi Posted March 31, 2014 Author Posted March 31, 2014 Update: Schimb doar cu Yamaha Dragstar sau Yamaha Virago (chopper mai pe scurt...de preferat modelele acestea) intre 125-400cmc!! indiferent de an. Pretul ramane usor negociabil.
aliniasi Posted April 4, 2014 Author Posted April 4, 2014 Desigu ,mai dau si o diferenta pe langa ! Specific ...doar pana in categoria A2 (sa fie cu 2 locuri)
Catalin S. Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Cred ca mai repede faci afacerea pe www.motociclism.ro! Succes! 1
aliniasi Posted May 31, 2014 Author Posted May 31, 2014 550 EURO PANA LA SFARSITU LUNII ! corzi noi schimbate recent (il dau si pe ala vechi daca vrea cineva ,are un sunet dragut) P.S: a facut 7 ani acuma 2 luni
Recommended Posts