Rusu Stefan Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Salut.Am 14 ani si sunt din iasi.As vrea sa fac o formatie de Rock:punk rock;metal ;heavy metal dar si influente de tipul deep purple.Sunt chitarist de 2 ani si vocalist de 1 an.Doresc seriozitate cand vine vorba de muzica.Caut baterist, chitarist solo,si basist.Membrii pot avea varste mai mari sau mai mici de 14 ani,doar sa stie ce face instrumentul sau.Cine este interesat sa lase un mesaj.
Guest Ukulele The Drummer Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Eu iti sugerez sa il cauti pe Petran la CCS
Rusu Stefan Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 Il stiu pe Petran...nu as vrea sa fiu in trupa lui...as vrea sa incep cu trupa de la zero.
eduard.alexandru Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 La 14 ani nu ai idei și gusturi bine definite, deci nu cred că vei reuși să face ceva, mai ales pentru că auto-critica probabil nu e obiectivă. Du-te la CCS, cunoaște alți instrumentiști de vârsta ta, învață bine instrumentul și integrează-te în grup.
Rusu Stefan Posted November 10, 2013 Author Posted November 10, 2013 MUltumesc de sfat,dar raman la ideea mea
drummerandrew Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Piciule, Edi are dreptate...una e sa canti niste cover-uri cu muzica si alta e cu trupa!!!I-a si du-te, ce ai de pierdut??nu trebuie sa canti cu ceilalti boraci, poate iti iei oameni de acolo
Rusu Stefan Posted November 14, 2013 Author Posted November 14, 2013 Am profesor de chitara electrica,deci nu studiez singur.Am avut concerte.Dar nu vreau trupa numai de coveruri,sunt dispus sa mai fac coveruri ici,colo dar in mare parte vreau muzica noastra,am cateva idei pentru cateva maelodii dar trebuie dezvoltate cu o trupa cu care sa o cunosc de o vreme.La inceput avem sa facem si coveruri,dar pe urma muzica noastra.
eduard.alexandru Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 (edited) Mai spun o dată: la vârsta ta nu ai încă idei bine definite. Cel mai bine e să încerci din fiecare, și mai apoi să te orientezi spre ce te prinde mai bine. Edited November 14, 2013 by eduard.alexandru
drummerandrew Posted November 14, 2013 Posted November 14, 2013 dude, nu stiu de ce am impresia ca daca tu creezi o melodie, nu se va intelege nimic din ea. cei care compun melodii din jammuri au ani de experienta in spate, si te asigur ca e ceva total diferit de cantatul colindelor de craciun in fata parintilor.oricum e problema ta.
Rusu Stefan Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Aveti dreptate....dar de ce critici Andrei inainte sa ma auzi...credeam ca la o anumita varsta lumea incepe sa se maturizeze o_o
Recommended Posts