catalinsapasu Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Pret: 1300 RON Localitate: Bucuresti Contact: catalinsapasu@yahoo.com Link producator: http://www.digitech.com/en-US/products/gsp1101 Stare: Foarte buna/Ca nouAccept schimburi: Nu accept schimburiVand procesor de rack Digitech gsp1101. Are ultimul firmware (cel care incarca si IR-uri), e in stare optica si functionala foarte buna. E cumparat de pe forum de la GIBSONMAN (Mihnea - Luna Amara, Roadkill Soda, Tep Zepi, M51). A fost cantat pe scena de el, inclusiv la Sonisphere 2010. La mine a stat in casa, fiind chitarist de dormitor. Pret: 1300 lei negociabil Trimit in tara pe cheltuiala cumparatorului. Motivul vanzarii - mi-am luat ceva mai bun si acum prinde praf. Ar prinde bine cuiva care chiar il foloseste la capacitatea maxima. Contact: catalinsapasu@yahoo.com, 0733 999 688 sau pm (folositi cu incredere, intru destul de des).
catalinsapasu Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 Sus cu el. Am zis ca negociez, nu sunt zgarcit. Ofer si un distors Metal Master la pachet.
catalinsapasu Posted December 12, 2013 Author Posted December 12, 2013 Dam si noi o reducere de sarbatori, ceva....?
Recommended Posts