www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Vad ca unii iar nu-si vad de lungul nasului. Marcel iar m-a facut in toate felurile, ca de, acu e purcel. Ce sa mai zic, unii chiar nu se pot abtine. Rog a se lua masuri, chiar daca mesajul respectiv a fost trimis pe PM. Asa ceva este inadmisibil, n-am injurat pe nimeni si nu m-am luat de nimeni :)

Atasez si Pm-ul respectiv.

P.s nu sunt victima doar ca ma enerveaza cacatii de genul asta. Marcele sa-ti reamintesc ca am fost din a 2-a zi pe forumul asta si stiu cum era la inceput si cum a ajuns acum :| Du-te pe forumul coolgirl daca vrei sa te distrezi.

[...]

Bafta marcele in lumea inconjuratoare :) sunt sigur ca esti inconjurat numai de porcine, bovine si alte animale de genu!

Edited by Cosu
Posted

geologu daca ar fi fost prima oara as fi zis. poate-ti amintesti sau poate nu ca marcel a fost banat 999 de zile pt injuraturi si altele. Si apoi prin bunavointa adminilor i-a fost scos banul. Deci cum am zis nu e prima oara. Cum te-ai simti daca eu acus te-as face cu ou si otet pt ceva ce mi-ai zis tu intr-un topic? Iti zic eu ca nu ti-ar pica prea bine. Numai bine

Posted (edited)

Stii care e treaba. Am preferat sa fiu civilizat, ca nu mi-era greu sa ii raspund cu aceeasi moneda. Probabil ca asta o sa fac sau o sa renunt de tot de la acest "forum". M-am saturat de scandaluri, injuraturi, purcei si oameni care se cred zei. Si n-am rabufnit, doar am vrut sa atrag atentia moderatorilor de pe forum. Sunt o persoana calma de fel :) Noi sa fim sanatosi :)

Edited by Stefan
Guest seraphx
Posted

bai Stefane dar nah nu poti sa raspunzi si tu, tre sa t duci neaparat la admini sa urli "tati tati", oricum sa stii ca marcel e un om pasnic n-are el treaba, pe forum se mai agita si el :) ,dar totusi zici ca n-ai jignit pe nimeni in viata ta si totusi zici ca te enerveaza "cacatii de genu asta" (cacatii e un termen politicos un gen de Domnul sa inteleg) vezi ca si marcel are o varsta totusi, si btw fii si tu barbat nu te mai agita la orice afirmatie gandeste-te ca intr-o conversatie normala intre baieti la o bere cred ca cuvantul cu P iese in evidenta la fiecare 1min

Guest seraphx
Posted

Inseamna ca ati crescut intr-o cocina, no comment. :) Uatever, fie ca tine. Sper sa n-ajungi sa ai si tu parte de d-astea.

lol, mersi ma, esti un dragutz, stai tu calm ca nu ajung eu sa am parte de d-astea si daca ajung nu o sa postez aci, esti un norocos daca nu ai avut parte de injurii pana acu sau poate ai crescut ca o floare la borcan

Posted

i-am dat lui marcel warn pentru ca a recidivat si vorbisem o treaba cu el.

Nu mi-e rusine nici cu tine Stefan. Daca esti asa de superior pe cat zici atunci de ce recurgi la medote similare ? Faptul ca ai postat PM-ul ala nu poate decat sa te discrediteze.

Mult succes pe forumurile inocente frecventate de tine inca de la inceput.

Posted

Aaaa nicidecum nu-s superior si nici nu ma cred. Asa ma alinta marcel cu "cacatule". Si tocmai ca n-am recurs la metode similare. Asa mi s-a parut mie bine sa postez Pm-ul. Poate ca n-a fost tocmai bine, nu stiu, asa am avut eu impresia atunci. Mult succes si tie pe forumul asta :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.