Alex_Strat69 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Stie cineva unde pot gasi o lectie pentru slide ? M-ar interesa in primu rand o metoda corecta de a canta , niste poze ar fi binevenite ! Cum e mai bine sa fie tinut , pe degetu inelar sau pe cel mic .
Guest Baumwolle Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Nu e mult, dar e un inceput.. I hope it helps. Daca totusi stiti ceva mai complex, ma intereseaza si pe mine.
cyfer Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Va pot explica eu lucrurile de baza pentru a canta corect: digitatie, acordaje, palm mute, cateva exercitii si lick-uri. Apoi va descurcati voi...
Alex_Strat69 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 (edited) Pentru inceput am 2 dileme 1. Daca degetele dinaintea slidului , care trebuie sa palmeze , apasa de tot pe grif sau doar palmeaza coarda ca la left hand mutting . 2. Slide vine pus direct pe deget sau dupa prima falanga ? Nush daca am fost destul de clar insa cred ca intelegeti ce vreau sa zic ... Am mai gasit una ... cand treci dintr-o pozitie in alta e bine sa lasi lside-ul pe grif sau sa il ridici si sa il pui doar cand vrei sa obtii nota dorita ( cu putin in fata notei ca sa pastrezi totusi efectul). Edited November 10, 2006 by Alex_Strat69
cyfer Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Pentru inceput am 2 dileme 1. Daca degetele dinaintea slidului , care trebuie sa palmeze , apasa de tot pe grif sau doar palmeaza coarda ca la left hand mutting . 2. Slide vine pus direct pe deget sau dupa prima falanga ? Nush daca am fost destul de clar insa cred ca intelegeti ce vreau sa zic ... Am mai gasit una ... cand treci dintr-o pozitie in alta e bine sa lasi lside-ul pe grif sau sa il ridici si sa il pui doar cand vrei sa obtii nota dorita ( cu putin in fata notei ca sa pastrezi totusi efectul). 1. doar left hand muting 2. sunt mai multe tipuri de slide, eu il pun pe tot degetul mic 3. depinde ce vrei sa obtii, daca vrei sa obtii slide de la G(coarda 1 tasta 3) la B(coarda 1 tasta 7) atunci nu-l ridici, daca vrei numai de la A# la B atunci il ridici si-l pui la tasta 6 cu slide la tasta7.
Alex_Strat69 Posted November 10, 2006 Author Posted November 10, 2006 (edited) Mersi mult ! Tocmai am acordat chitara in G si incepe sa sune a ceva !!! Raman dator cu beri . Edited November 10, 2006 by Alex_Strat69
mickeyG Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ce nimereala, tocmai azi mi-am luat un slide din Muzica, pica tocmai bine topicul. Cyfer, mi se pare ca tocmai treceai pe langa mine cand ieseam din magazin...
cyfer Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Posibil, am fost pe acolo sa-mi iau un stoc de pene si diverse altele
Guest Raskolnikov Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Vedeti ceva si pe aici: http://www.guitarplayertv.com/ - Channels / Slide shop In plus sunt pe cale sa scanez cartea asta pe care am luat-o de la biblioteca: http://www.fishpond.co.nz/Books/Music/Inst...ucts_id=2456207 Va anunt cand termin si sa vedem cum as putea sa o trimit celor interesati.
Alex_Strat69 Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 Vedeti ceva si pe aici: http://www.guitarplayertv.com/ - Channels / Slide shop In plus sunt pe cale sa scanez cartea asta pe care am luat-o de la biblioteca: http://www.fishpond.co.nz/Books/Music/Inst...ucts_id=2456207 Va anunt cand termin si sa vedem cum as putea sa o trimit celor interesati. Ti-as fi foarte recunoscator ... mai ales daca ai avea si CD ... am si eu ceva metode dar am sa iti spun luna viitoare cand imi voi lua calculatorul meu ....
Guest Raskolnikov Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ti-as fi foarte recunoscator ... mai ales daca ai avea si CD ... am si eu ceva metode dar am sa iti spun luna viitoare cand imi voi lua calculatorul meu .... No problem, are si cd, mai vorbim.
Recommended Posts