Guest Mihai Marin Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Am 20 de ani, sunt un chitarist (de 7 ani) si pianist (de 3 ani). Caut sa-mi fac o trupa de progressive rock/hard rock in gen Queen, Pink Floyd, Deep Purple, Scorpions. Am avut in ultimii 5 ani in jur de 3 trupe in Onesti, judetul Bacau. Acum locuiesc in Bucuresti si doresc sa incep un proiect ce sper ca va evolua intr-o colaborare serioasa pe termen lung. Ma orientez spre o formula cu un baterist, bassist, solist, doi chitaristi si o clapa. Din nefericire nu am un material de calitate postat, dar pentru o potentiala colaborare pot veni pentru demonstratie. Contact: 0741133107 Facebook :https://www.facebook.com/mihaimarinn
Cucuteanu Iustin Codrin Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 Daca doresti sa infintiezi tu, eu iti pot fi chitara ritm daca vrei. Si eu caut trupa.
Guest Mihai Marin Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Vom putea discuta saptamana viitoare. Pentru mine ramane si aceeasta propunere pe care ai facut-o. UP !
Guest Mihai Marin Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Redeschid postarea. Formatia cu care am cantat pentru o scurta perioada de timp a hotarat sa abordeze alt stil pe care l-am refuzat.
killer24 Posted December 27, 2013 Posted December 27, 2013 Avem mare nevoie de un clapar la ora actuala daca vrei. Noi cantam hard-rock/ glam metal...Bon Jovi, Scorpions, Guns and Roses, Queen. La momentul de fata avem tobar, chitarist, vocalist , posibil si basist (vedem dupa acest week-end). Mentionam si faptul ca avem sala proprie si posibilitate de cantari in cel mai scurt timp dupa ce definitivam formula si avem un set-list acceptabil. Jam sessions facem in fiecare weekend in diverse cluburi pentru a ne acomoda cu persoanele pentru ca trupa este noua, media de varsta este aproximativ 20-22 de ani si suntem dornici sa facem treaba calumea. Daca esti interesat te asteptam cu mare drag. Da-mi un PM
greenfeeling Posted January 8, 2014 Posted January 8, 2014 Cautam chitarist pt trupa Blackbeers - Irish-Celtic Rock & Punk (muzica traditionala orchestrata rock sau covers Dropkick Murphys, Flogging Molly etc, in reorchestratie proprie) . Mai multe detalii despre trupe gas pe www.blackbeers.com sau https://www.facebook.com/blackbeerscom. Daca esti interesat lasa te rog un mesaj privat pe blackbeers@gmail.com sau pe pag de FB
Recommended Posts