vector Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Chitara solo / ritm. In functie de ce aveti nevoie. Experienta de concerte 4 ani. Genuri : Blues / Hard Rock Instrumente. Amp : Fender Blues Deluxe Reissue Chitara : Gibson Les Paul 58' Reissue inregistrarea e cu un fender. 08. Since I've Been Loving You.MP3 1
sam Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Retin eu gresit sau voi erati un tribut band Zeppelin? Sunt indiscret daca intreb ce s-a intamplat cu proiectul de-ti cauti trupa?
vector Posted September 29, 2013 Author Posted September 29, 2013 da.eram tribut zepp. cu proiectul, in afara de basist, teoretic nu s-a intampalt nimic. totusi, el stagneaza.
sam Posted September 29, 2013 Posted September 29, 2013 Pacat ca suna binisor. Bafta sa-ti gasesti ceea ce cauti.
Hard&Heavy Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Salut Domnule! M-ar interesa sa te aud mai mult inainte sa iti fac o propunere! Fara sa dau detalii, e vorba despre un Tribute Band (pe viitor se face si material prorpiu) in stilul hard rock - hard&heavy . Ma intereseaza un chitarist Solo bun, n-ar strica sa dea si cu vocea. Daca esti curios, lasa-mi un mesaj privat sau imi poti raspunde si aici.Toate cela bune!
horica Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 salut. arunca un ochi si aici: http://forums.rgc.ro/topic/95771-trupa-rock-old-school-cauta-chitarist-coveruri/ merci!
Recommended Posts