www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

My Hobby - Anime And Manga


katurev
 Share

Recommended Posts

Sunt curios daca exista si alti forumisti aici, care sunt fani anime&manga. Absolut fiecare secunda din timpul meu liber este impartita intre chitara si anime.

 

Sincer as fi destul de multumit daca multi dintre voi ar sti ce este aceea manga sau anime. Si ca sa nu ne certam, anime nu este cartoon, oricine poat spune asta, iar legat de manga, nu stiu de toata lumea, dar eu spun clar ca nu este comics (benzi desenate ).

 

Pentru cei care nu stiu absolut nimic o sa va dau un exemplu clar ca sa stiti despre ce e vorba: Naruto. ( In mod normal doar tinerii de 25 de ani maxim au auzit de acest anime ). Naruto nu este un desen pentru copii, este un serial animat, care apare la televizor, si pe internet incepand cu anul 2004 din cate stiu, si a ajuns la episodul 552 aparut saptamana asta. Alte exemple: Yu-Gi-Oh, Shaman King etc.

 

Sa vedem daca avem fani anime&manga pe aici pe forum.

Edited by katurev
Link to comment
Share on other sites

For the sake of the argument

 

Anime : Absolut orice animatie - include filmele. In "cultura" vestica a fost redus la "animatii/ filme animate/ desene".

Manga : Un stil de "comics" originar in japonia 1900-1950. B&W, serializat.

 

Mai departe, poti sa te speli pe cap cu ele.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Am urmarit manga one piece si de ceva vreme e un bullshiet suprem.

Am incercat naruto si e fail suprem si efectiv plictisitor.

Bleach se rezuma la a il ascunde pe orange hair boy undeva sa descopere o noua tehnica pe care toti o credeau imposibila, in timp ce tovarasii lui iau bataie si il asteapta.

Am citi game of thrones. Epic stuff. Acum imediat termin dune.

 

Manga si anime au devenit imposibil de aiurea de cativa ani. Femeile is toate create exagerat de porno, si peste tot e acel kid chosen one care trebuie sa ii salveze pe toti.

 

Pana una alta detin manga one piece, cam 25-30 numere. Nu mai stiu exact cate. Water7 + enyes lobby saga e cea mai tare din lume. Aproape mai tare decat sayian + namek saga.

Link to comment
Share on other sites

Cu bleach nu ai prea avut rabdare... dar, de fapt, manga de la bleach e oribila.. cel putin la inceput, e un desen de nimic.. trebuie sa astepti la bleach sa vezi arcul cu soul society, cunoscut ca fiind unul din cele mai bune arcuri din istoria anime`urilor, l-am vazut si eu in anime, si dau dreptate, e foarte interesant. Naruto nu am citit inca manga.. sunt la zi cu anime`ul. One Piece.. ma uit doar la anime.

 

Problema la mine e ca nu imi place sa citesc manga pe net, vreau sa o cumpar, de aceea nu am prea multa manga citita.. :D

 

Acum eu zic ca tu ai vazut toate anime`le mainstream asa.. probabil majoritatea seriilor shounen care s-au inspirat cam mult din dragon ball.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

"This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.