www.rgc.ro Web analytics

Jump to content

nelamurire

Guest omuletzu verde

Recommended Posts

Guest omuletzu verde
Posted

Observ au au aparut fel si fel de taburi,pdf-uri,care nu au o o intentie rea,incearca sa te ajute sa invati mai bine,dar din pacate toate sunt,sau majoritatea sunt gresite.

De exemplu eu am aprox. toate albumele cu metallica pe note,dar nu corespunde cu originalul,cu ce se aude.

Eu stiu ca numai chitara clasica se invata pe note (partituri),in rest nu am intalnit nici o partitura scrisa corect.

Ce am invatat pana acum la chitara am invatat dupa auz,sau din lectii video demonstrative.

Vreau sa ascult si alte pareri vis-a-vis de chestia asta,poate k chiar exista taburi ,pdf-uri originale,sau poate k unii din voi chiar a intalnit asa ceva......

Si inca ceva.Exista multe exercitii de digitatie, de panatie la mana dreapta,eu inainte lucram mult genul asta de exercitii,dar am impresia k asta e mai mult o pierdere de timp,astfel de ex.ma gandesc k ar trebui lucrate intr-un context muzical,nicidecum izolat.

Deci nu as vrea sa trag nici o concluzie inca astept si parerile voastre....

Guest MrJackson
Posted

Eu stiu ca numai chitara clasica se invata pe note (partituri)

De unde pana unde? Oricum, daca vrei partituri, studii etc de electrica, cauta-ma pe mess...

Posted

Ar fi mai bine sa continui sa le scoti la ureche. Cat despre partituri sunt valabile si pt. chitara electrica. Notele sunt aceleasi :). Cat despre faptul ca nu le-ai gasit scrise corect, corecteaza-le tu. Stiu ce vrei sa zici prin "ar trebui lucrate intr-un context muzical". Si eu cateodata ma plictisesc la moarte facand exercitii cu metronomul. Imi vine sa-l arunc pe geam asa m-am saturat de ticaitul lui (sunet`ul e f. evervant! Sa nu va cumparati niciodata metronom Ibanez MU30). Oricum, daca ticait`ul te enerveaza pe tine, i-ati un drum-machine sau un alt metronom cu un sunet mai placut. Acum sa ne intoarcem la subiect :) ... pt. exercitii in context musical, te sfatuiesc sa cauti Frank Gambale - Chop Builder.

Posted

Observ au au aparut fel si fel de taburi,pdf-uri,care nu au o o intentie rea,incearca sa te ajute sa invati mai bine,dar din pacate toate sunt,sau majoritatea sunt gresite.

De exemplu eu am aprox. toate albumele cu metallica pe note,dar nu corespunde cu originalul,cu ce se aude.

Eu stiu ca numai chitara clasica se invata pe note (partituri),in rest nu am intalnit nici o partitura scrisa corect.

Ce am invatat pana acum la chitara am invatat dupa auz,sau din lectii video demonstrative.

Vreau sa ascult si alte pareri vis-a-vis de chestia asta,poate k chiar exista taburi ,pdf-uri originale,sau poate k unii din voi chiar a intalnit asa ceva......

Si inca ceva.Exista multe exercitii de digitatie, de panatie la mana dreapta,eu inainte lucram mult genul asta de exercitii,dar am impresia k asta e mai mult o pierdere de timp,astfel de ex.ma gandesc k ar trebui lucrate intr-un context muzical,nicidecum izolat.

Deci nu as vrea sa trag nici o concluzie inca astept si parerile voastre....

DE obicei tot ce esgte free este departe de a fi perfect. Dar macar iti faci o idee, si poti corecta acolo unde nu corespunde.

Pentru partituri 1/1 trebuie sa iei de la editorii oficiali si costa...