Razvan S. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 de ce intre potentiometre la stratocastere is facute ground loops? orikum se face circuitul prin shielding-ul de aluminiu/cupru de pe spatele pickguardului....am taiat cele 2 fire dintre cele 3 potentiometre...si park is cva mai bright dozele...sau mi se pare?e bine? sugestii pls
dgeekoo Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 (edited) Teoria spune ca daca elimini buclele de ground (ground loops) se imbunatateshte raportul semnal/zgomot. Adica scade zgomotul parazit ... Consecinta este un ton mai "curat" si asta se traduce la ureche prin cresterea dinamicii in tot spectrul de frecvente. Totushi asigura-te ca este cel putin o legatura intre groundul metalic de pe pick-guard si masa generala a montajului electronic. Pentru o "grounduire" ca la carte vezi aici: http://www.guitarnuts.com/index.php Include chiar si izolarea ecranajului de masa electronicii active pentru prevenirea electrocutarii pe un amp cu lampi defect. PS. Astept cireasha. Edited November 9, 2006 by dgeekoo
Razvan S. Posted November 11, 2006 Author Posted November 11, 2006 ok fishy fish:P...faza e ca si eu am citit culmea tot in loku ala...orikum probabil ca ii voi face un shielding adecvat sa scap d parazitzi.Vrei cireasa prin colet postal?
Recommended Posts